SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Välkommen till Mjällby AIF P16 - 2022
 
Stark prestation
2022-05-22 09:20

P16 Nationell: MAIF P16 – Kalmar FF

 

Det var en blöt natt i Hällevik som gjorde gräsplanerna ospelbara, så matchen flyttades till en blöt konstgräsplan. Trots den utmanande planen så hanterade spelarna i båda lagen underlaget bra.

 

Det var två lag som spelade och kombinerade sig fram och bjöd publiken på en fin fotbollsmatch. Vi var vassare i sista tredjedelen och tar ledningen genom Viggo S framspelad av Lukas innan Lukas själv gör mål assisterad av Kimmen.

 

Trots flera bra chanser till att utöka ledningen under andra halvlek så lyckas vi inte göra fler mål. Däremot så utnyttjar Kalmar ett bolltapp och kontrar in en reducering.

 

Vi gör en stark match försvarsmässigt och fortsätter att vara stabila. Idag har vi också ett varierat anfallsspel som leder till många målchanser.

 

MAIF P16 – Kalmar FF 2-1 (2-0)

Hälsningar ifrån Bosön!
2022-05-18 12:09
Regionalt läger på Bosön
Tre spelare ifrån vårt duktiga P16 lag är för tillfället på ett Regionalt läger på Bosön 
den 16-19 maj. Lägret arrangeras av Svenska Fotbollförbundet i samarbete med 
Stockholms Fotbollförbund.
 
Killarna hälsar att allt är på topp!.
Utvecklande match
2022-05-15 10:58

P16 Nationell: BK Olympic - MAIF P16

 

Vi begav oss till Malmö för vår femte bortamatch efter sju omgångar. För motståndet stod obesegrade BK Olympic, som radat upp segrar. Det bjöds på en fin gräsmatta och fint väder i Malmö.

 

Vi börjar matchen bra och kombinerar oss fram på kanten och spelar oss fram till ett friläge, en bra räddning förhindrar vår ledning. I stället är det motståndarna som trycker in två mål de första tio minuterna, där de är mer aggressiva och fysiska i vårt straffområde.

 

Trots det tidiga tvåmålsunderläget så fortsätter vi att försöka spela oss förbi deras press samtidigt som vi allt oftare förhindrar motståndarna från att skapa chanser. Tyvärr så gör vi inga godkända mål denna eftermiddag.

 

Ett bra motstånd i en tight match som vi lär oss av och utvecklas. Vi jobbar vidare för att bli bättre individuellt och som lag.

 

BK Olympic - MAIF P16 2-0 (2-0)

Fysisk match
2022-05-09 07:25

P16 Nationell: MAIF P16 – Trelleborgs FF

 

Hemma på Strandvallens fina gräs välkomnade vi Trelleborgs FF. Det var dock inget inbjudande väder vi bjöd på när kalla vindar blåste in över planen.

 

Vi fortsätter att visa en fantastisk lagmoral och jobbar hårt för varandra i försvarsspelet. Det blev mycket dueller matchen genom mot ett stark och fysiskt Trelleborg som gärna ville vinna luftduellerna. Isac vinner en höjdduell i motståndarnas straffområde efter Kimmens hörna och vi tar ledningen. Innan halvleken är slut har dock TFF kvitterat via ett fint anfall.

 

I andra halvlek fortsätter vi att försöka spela oss fram och skapar flera bra avslutsläggen inne i motståndarnas straffområde. Tyvärr så blir det en lång höjdboll in i vårt straffområde som resulterar i att Trelleborg tar ledningen. En ledning som de tar till alla tänkbara medel för att behålla.

 

I ytterligare en match visar vi att vi har en hög lägsta nivå och fortsätter att utvecklas och ta kliv.

 

MAIF P16 – Trelleborgs FF 1-2 (1-1)

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 21/5 13:00
Mån 16/5 19:00
Lör 14/5 13:00
2 - 0  
Sön 8/5 19:00
1 - 2  
Ons 4/5 19:00
0 - 3  
Fre 29/4 19:00
0 - 3  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen