SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM

MAIF-TV

De senaste videoklippen

KÖP DIN BILJETT HÄR

Se Mjällby AIF på plats på Strandvallen

Nyheter

Inför match med Torstensson
2021-12-03 15:00

Säsongens sista match väntar för Mjällby AIF när man ställs emot Varbergs BoIS på Borås Arena. Det är tränare Anders Torstenssons sista match i Mjällby AIF och i intervjun berättar han sina tankar inför matchen, eventuell rotation i startelvan och om hur dagarna har varit sedan beslutet blev officiellt att han lämnar sitt uppdrag. 

Vill du gå Bokelundskolans fotbollsakademi?
2021-12-03 12:00

2021 fick Mjällby AIF i samarbete med Sölvesborgs kommun och Bokelundskolan ett fotbollshögstadie. Platserna fylldes snabbt under första året och nu är det dags för dig som är född 2009 att ansöka.

 

I nyheten hittar du information om fotbollskademin och hur du ansöker. (Sista dagen för ansökan är januari 2022)

Motståndarkollen: Varbergs BOIS
2021-12-02 14:46

Varbergs BOIS och Mjällby AIF är bevisligen oskiljaktiga. 2019 tog paret steget upp i Allsvenskan som toppduo. Förra året blev klubarna de två stora utropstecknena i serien och i år höll sig båda kvar med marginal. Nu, liksom 2019, möts lagen i sista omgången och kan på varsitt håll återigen fira en lyckad säsong när domaren blåser av. Men kör för allt i världen inte till Varberg, matchen spelas i Borås!

BLI MEDLEM