SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
MAIF Allstars

Mjällby Allstar är Mjällby AIFs egna fotbollslag för personer med funktionsvariation. Laget inkluderar både tjejer och killar är från 15 år och uppåt. 

 

Laget tränas av Philip Nennesson och får stöttning av spelare och ledare i Mjällby AIF:s organisation under träning, bland annat spelare från Mjällby AIF:s seniortrupp.

Mjällby Allstar är en del i projektet Utanför Rektangeln – ett samlingsnamn för de samhällsinsatser som Mjällby AIF och Sölveborg-Mjällby Sparbank gör i sammarbete med Sölvesborgs kommun. Laget grundades och lanserades 2021.

Nysatsning av Mjällby Allstar
2022-07-25 09:17

Mjällby Allstar nysatsar och drar den 31:e augusti igång sina träningar igen på Strandvallen. 

Under vårens träningar kunde vi sett ett minskat intresse för Mjällby Allstar, något vi vill ändra på till hösten. Därför nysatsar vi nu inför uppstarten av höstsäsongen. 

Nytt för den här gången är att varje spelare i Mjällby Allstar behöver ett medlemskap för att kunna vara en del av laget. Varje medlemskap kostar enbart 100 kr. 

Vid medlemskap så ingår följande:
- Egen Mjällbytröja 

- Medlemskort 

- Frukt och dryck vid varje träning 

- Möjligheten att spela matcher 

 

Medlemskap löser du genom att trycka på fliken här ovan till höger som heter "BLI MEDLEM" eller så trycker du här. 

Mjällby Allstar börjar att träna igen den 31:e augusti klockan 15.00 på Strandvallen. 

Hoppas vi ses!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Mjällby AIF, 21/03 11:47 
Mjällby AIF, 20/03 12:53