SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Sommarcamps i Blekinge!
2022-06-02 11:51
Karlshamn, Rödeby

Mjällby AIF genomför en väldigt populär Akademiträning för killar och tjejer 10-14 år. Nu kommer det nya möjligheter att utvecklas med kul träning med gamla och nya kompisar. På sommarlovet kan vi erbjuda bra möjligheter till träning i hela Blekinge. Detta genomförs i samverkan med några av Blekinges föreningar. Vi erbjuder dig som fotbollsspelare träning på hög nivå. Ta chansen och utveckla ditt fotbollskunnande under en lärorik träning tillsammans med oss tränare och andra spelare som älskar fotboll!

 

Det erbjuds två träningstillfällen under en dag utomhus där duktiga och välutbildade instruktörer från Mjällby AIF, lokala instruktörer och även meriterade tränare och spelare besöker oss för att dela med sig av sina kunskaper på akademiträningen samt ge tips och råd till oss alla. Du kommer även att träna tillsammans med andra duktiga/intresserade i din ålder. Vi har begränsat antal platser i respektive åldersgrupp, så passa på att anmäla er!

Anmälningsavgiften för Akademiträningen är 350 kr. Du kan köpa en Sommarcamps T shirt för 149 kr, separat anmälan på anmälningssidan. Du kan betala med kort, faktura eller delbetalning när du anmäler dig via denna länk Blekinge sommarcamps (procup.se)
Sista anmälningsdag 2022-06-28.

 

Var:

Rödeby, Åvallen IP 5 juli Karlshamn, Vägga IP 6 juli Jämshög, Motorpavallen IP 7 juli

- Tider för respektive grupp kommer senare. Ca tider 0930-1500.

För detta pris får du som spelare. - 2 träningspass
- Lunch
- Frukt

- Entrébiljett till en bestämd Allsvensk match 2022 på Strandvallen.

 

 

Anmälan sker via länken:

https://www.procup.se/cup/35391.htm

Akademiträning pojkar 10-13 år och tjejer 10-14 år!
2022-06-02 11:27

Akademiträning under Sommarlovet på Strandvallen!  

Mjällby AIF genomför en väldigt populär Akademiträning för killar 10-13 år och tjejer 10-14 år. Nu kommer det nya möjligheter att utvecklas med kul träning med gamla och nya kompisar. På sommarlovet kan vi erbjuda bra möjligheter till träning på härliga Strandvallen och på fina naturgräsplaner. Vi erbjuder dig som fotbollsspelare träning på hög nivå. Ta chansen och utveckla ditt fotbollskunnande under en lärorik träning tillsammans med oss tränare och andra spelare som älskar fotboll!

Den 2-3/8 kommer det anordnas träningar för killar 10-13 år samt tjejer 10-14 år. Mjällby AIF kommer med sina instruktörer och andra inbjudna lokala tränare att bedriva två fotbollspass, ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Under träningarna delar de med sig av sina erfarenheter till oss alla, samtidigt som du får chans att träna tillsammans med andra duktiga/intresserade i din ålder. Det är begränsat antal platser i respektive åldersgrupp, så passa på att anmäla er! 
 

Anmälningsavgiften för Akademiträningen är 350 kr. Det finns möjlighet att köpa en Sommarcamp T shirt för 149 kr 

via anmälningssidan. Du kan betala med kort, faktura eller delbetalning. Sista anmälningsdag 2022-07-27.    

Var:  Strandvallen, Hällevik 

När: Tisdagen den 2/8 blir det för pojkar 10-11 år.  Onsdagen 3/8 för pojkar 12-13 år samt flickor 10-14 år. 
 

Kostnad 350 kr

För detta pris får du som spelare.   

- 2 träningspass   

- Lunch       

- Frukt  
 - Kort teoripass innan träning som inspirerar till träning och ökar inlärning.

- Entrébiljett till en bestämd Allsvensk match under hösten 2022 på Strandvallen.  

Anmälan och betalning via länken:

https://www.procup.se/cup/35345.htm

 

Välkomna!

Akademiträning för pojkar födda 2008 på Strandvallen!
2022-06-02 11:21

Mjällby AIF genomför en väldigt populär Akademiträning för killar 14 år. Nu kommer det nya möjligheter att utvecklas med kul träning med gamla och nya kompisar. På sommarlovet kan vi erbjuda bra möjligheter till träning på härliga Strandvallen och på fina naturgräsplaner. Vi erbjuder dig som fotbollsspelare träning på hög nivå. Ta chansen och utveckla ditt fotbollskunnande under en lärorik träning tillsammans med oss tränare och andra spelare som älskar fotboll!

 

Den 20 juli kommer det anordnas träningar för killar 14 år. Mjällby AIF kommer med sina instruktörer och andra inbjudna lokala tränare att bedriva två fotbollspass, ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Under träningarna delar de med sig av sina erfarenheter till oss alla, samtidigt som du får chans att träna tillsammans med andra duktiga/intresserade i din ålder. Det är 30 platser, så passa på att anmäla er!

Anmälningsavgiften för Akademiträningen är 395 kr. Du kan betala med kort, faktura eller delbetalning när du anmäler dig via bifogad länk!


Det finns möjlighet att köpa en T Shirt för en kostnad av 149 kr.
Sista anmälningsdag 2022-07-13.

 

Var: Strandvallen, Hällevik
När: Onsdagen 20 juli blir det för pojkar 14 år (f2008).

För detta pris får du som spelare. - 2 träningspass
- Föreläsning 30 min
- Lunch

- Frukt
- Entrébiljett till en bestämd Allsvensk match på Strandvallen 2022.

Tema: Pass 1: Omställningar, Tema Pass 2: Avslut - Spelträning

Kl.09:40 Samling utomhus - ombytta och klara. Kort allmän info + Teori Kl.10:00 - 11:30 Träningspass 1 (Målvaktsträning, 45 min)
Kl.11:45 Lunch utomhus
Kl.12:45 Föreläsning fotboll

KL.13:15 Träningsgenomgång utomhus
Kl.13:30 -14:55 Träningspass 2 (Målvaktsträning, 30 min) Kl.15:00 Sammanfattning + frukt
Kl.15.10 Slut

 

Anmälan och betalning via länken:

https://www.procup.se/cup/35396.htm

Regional tematräning för pojkar födda 2007!
2022-06-02 11:09

Regionträning 2022

Mjällby AIF:s akademi fortsätter de senaste årens succé och bjuder härmed in spelare födda 2007 att under ledning av klubbens seniortränare och akademiinstruktörer köra ett antal träningspass under säsongen 2022. Detta är ett led i ambitionen att vara regionens klubb samt ligga i framkant avseende spelar- och ledarutveckling. En annan viktig del är att skapa samarbeten med klubbar i närregionen för att säkerställa spelarunderlag på alla nivåer på lång sikt i vår region. Det övergripande målet är att i regionen kunna erbjuda bästa möjliga förutsättningar för alla att kunna träna och spela fotboll på sina egna förutsättningar, elit såväl som bredd.

 

Vilka riktas inbjudan sig till?

Inbjudan riktar sig till pojkar födda 2007 som vill känna på hur det är att träna i större jämnstarka grupper under ledning av högt kvalificerade instruktörer, med andra ord hur det kan kännas att tillhöra Mjällby AIFs akademilag. 

Det skall också finnas en vilja hos de spelare som deltar i regionträning att utvecklas som fotbollsspelare med en hög ambitionsnivå, praktiskt, men även teoretiskt vilket är en viktig
faktor för morgondagens fotbollsspelare.

Från träning fem kommer vi fortsätta att erbjuda träning för de spelare som ligger i framkant.

 

Syfte? 

Syftet är att de som verkligen vill något med sin fotboll ska få en inblick i hur det kan se ut för att underlätta framtida beslut runt fotbollssatsningen samt att för Mjällby AIF’s del utgör denna regionträning utmärkta scoutingtillfällen där vi kan lära känna de flesta spelare med ambitioner i närregionen. 

 

Var och när? Strandvallen fredagar enligt nedan klockan 17.00 – 18.30

20/5, 17/6, 3/7, 5/8 är alla som anmäler sig välkomna.
2/9, 30/9, 7/10, 21/10 kommer ett visst antal spelare erbjudas träning.


Hur anmäler man sig? 

Anmälan sker klubbvis till david.smiding@maif.se med angivande av en kontaktperson/klubb
(e-post och mobilnummer) samt namn, position och personnummer på spelare senast en vecka innan aktuell träning, alternativt till alla träningar redan från början.

Vad händer sen? 

Vi kommer att erbjuda några spelare plats till Gothia Cup/SEF Trophy med Mjällby AIFs P15 lag.
Turneringen spelas under v.29 i Göteborg.

Skulle man få möjlighet och välja att ta steget till Mjällby AIF’s akademi så får man en gedigen fotbollsutbildning i jämnstarka träningsgrupper. Spelar gör man i landets nationella serie i P16, P17, P19 och U21 mot utmanande motstånd.

Ett fåtal kommer att lyckas att ta sig hela vägen till elitfotbollen på seniornivå alldeles oavsett om det är i Mjällby AIF eller någon annanstans. Övriga spelare har oftast som alternativ att kunna återvända till sina moderklubbar eller annan klubb i div 1-3 som otroligt välutbildade fotbollsspelare och bidra till att lyfta kvaliteten på fotbollen i regionen generellt.

Mjällby AIF kommer också att ha egenfostrade spelare i dessa åldrar som varken vill eller kan deltaga i en elitsatsning och då är det viktigt att kunna erbjuda dessa spelare en breddmiljö från 16 års ålder i någon av regionens andra klubbar. På så sätt behåller vi förhoppningsvis fler spelare igång inom fotbollen.

Frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er till
Patrik Rosengren 0766-365712 / David Smiding 0768880777

 

Varmt Välkomna!

 

Patrik – Stefan - David