SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Tack och nya möjligheter till träning under Sportlovet!
2023-01-17 23:05
Hej!

Vi vill rikta ett tack till spelare och föräldrar för två lyckade akademiträningsdagar i Sparbankshallen i Bromölla under jul/nyårslovet, vi var 150 deltagare under två dagar vilket var starkt. Konstgräshallen bjuder på stora möjligheter att genomföra akademiträningen på. Killarna var bra att arbeta med.

 

Alla visade fint intresse för att träna fotboll metodiskt, lyssna på instruktioner och försöka utföra tekniker/speluppfattning för att utvecklas. Alla hade en härlig inställning och verkade ha roligt, vilket är allra viktigast. Vi jobbade med teman som vi tycker är angelägna för denna ålder med inriktning på teknik och spelförståelse med mycket spelträning.

 

Vi vill att vår akademiträning ska präglas av att intresserade spelare får träna med välutbildade tränare. Instruktörerna som vi ställde på benen var av hög kvalité, stor kunskap och härligt engagemang från alla ledare. 

 

Ledarna vid detta tillfälle var Patrik Rosengren, David Smiding, Daniel Nilsson, Sven Olof Bergman, Juan Robledo, Simon Sjöfors, Stephan Åkerström, Oscar Eriksson, Herman Ottosson, Otto Rosengren och Mattias Asper, målvaktstränarna Kevin Niemelä, Lars Levinsson och Håkan Håkansson, samt Ifö Bromölla If representant Peter Ekstrand.

 

Här kommer anmälningslänken till Sportlovets aktiviteter i Sparbankshallen i Bromölla. 

Begränsat antal platser.

 

 
 
Stimulansträning spelare födda 2008
2022-11-10 15:24

Inbjudan till Stimulansträning spelare födda 2008

Under vecka 46 och 47 vill vi bjuda in spelare födda 2008 för träning. Detta är ett led i ambitionen att vara regionens klubb samt ligga i framkant avseende spelar- och ledarutveckling. En annan viktig del är att skapa samarbeten med klubbar i närregionen för att säkerställa spelarunderlag på alla nivåer på lång sikt i vår region. Mjällby AIFs ungdomsverksamhet och akademin är grundpelare för föreningens verksamhet. Det yttersta målet med verksamheten är att producera välutbildade spelare som kan ta steget upp i

A-truppen och spela matcher för Mjällby AIF. Under 2023 kommer föreningen att utveckla verksamheten och ha akademiverksamhet från 15 till 19 år.

              

Vilka riktas inbjudan sig till?  

Inbjudan riktar sig till pojkar födda 2008 som vill känna på hur det är att träna i större jämnstarka grupper under ledning av högt kvalificerade instruktörer, med andra ord hur det kan kännas att tillhöra Mjällby AIFs akademilag. Det skall också finnas en vilja hos de spelare som deltar i att utvecklas som fotbollsspelare med en hög ambitionsnivå, praktiskt, men även teoretiskt vilket är en viktig faktor för morgondagens fotbollsspelare.  

 

Syfte?   
Mjällby AIF har tre tydliga syften:
1 Utbilda spelare till Mjällby AIFs A-lag
2 Utbilda spelare till övriga föreningar i Blekinge/Skåne
3 Utbilda spelare till övriga Sverige - > Världen (Elit)

 

Syftet är också att de som verkligen vill något med sin fotboll ska få en inblick i hur det kan se ut för att underlätta framtida beslut runt fotbollssatsningen samt att för Mjällby AIFs del utgör dessa träningstillfällen utmärkta scoutingtillfällen där vi kan lära känna de flesta spelare med ambitioner i närregionen. 

 

Var och när?

Multi Copy Arena i Bromölla (Strandvallen konstgräs läggs om).

Multi Copy Arena 17/11 kl 20:00-21:30. 22/11 kl 20:00-21:30, 24/11 kl 20:00-21:30.

 

Du förväntas delta på samtliga träningar när du anmäler dig till träning. Begränsat antal platser.

 

Hur anmäler man sig?
Anmälan vi länken: Mjällby AIF Stimulansträning - 2008 (procup.se)

 

Vi vill att spelarna informerar sina nuvarande föreningar att de kommer och tränar

hos Mjällby AIF. Varmt välkommen med din anmälan senast den 16 november.

 

Frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er till Patrik 0766 – 36 57 12 

 

Anmäl er här:

Mjällby AIF Stimulansträning - 2008 (procup.se)

 

Den perfekta julklappen!
2022-11-03 19:11

 

Vi vill rikta ett tack till spelare och föräldrar för två lyckade akademiträningsdagar i Sparbankshallen i Bromölla under höstlovet, vi var 150 deltagare under två dagar vilket var fantastiskt kul. Konstgräshallen bjuder på stora möjligheter att genomföra akademiträningen på. Killarna lyssnade på instruktioner och tips samt var de härliga att arbeta med.

 

Alla visade fint intresse för att träna fotboll metodiskt, och försöka utföra tekniker/speluppfattning för att utvecklas. Alla hade en härlig inställning och verkade ha roligt, vilket är allra viktigast. Vi jobbade med teman som vi tycker är angelägna för denna ålder med inriktning på teknik och spelförståelse.

 

Vi vill att vår akademiträning ska präglas av att intresserade spelare får träna med välutbildade tränare. Denna gång var de flesta instruktörerna ifrån Mjällby AIF akademiverksamhet 16–19 år. Högt utbildade och av hög kvalité, stor kunskap och härligt engagemang från alla dessa duktiga ledare. Simon Sjöfors, Juan Robledo, David Smiding, Daniel Nilsson, Patrik Rosengren, Henrik Bengtsson, Sven Olof Bergman, Matte Andersson, samt målvaktstränarna Håkan Håkansson och Benny Johansson. Allt i allo: Peter Ekstrand.

 

Vi hade även fint besök av spelare från Mjällby AIF:s A lag under tisdagen och onsdagen. Under tisdagen var Otto Rosengren på plats för pojkar 11 år och på onsdagen var spelarna Samuel Brolin och Jesper Merbom Adolfsson på besök samt Ass Tränaren Stefan Ekstrand på plats för att berätta om livet som fotbollsspelare och svara på lite kluriga frågor från deltagarna i P12-P13.

 

 

Anmälan är öppen för akademiträning i sparbankshallen den 3-4 januari 2023 för killar och tjejer 10-13 år gamla. Den perfekta julklappen för fotbollsintresserade 10-13 åringar.

 

Akademiträning i Sparbankshallen (procup.se)

 

Anmälan till camp under höstlovet är nu öppen!
2022-09-16 11:59

Nu har vi släppt anmälan för akademiträningarna i Sparbanshallen i Bromölla under höstlovet.

Det brukar vara hårt tryck på platserna då det är begränstad plats i hallen, träningen sker inomhus

på konstgräs.

 

Mer info finns att läsa på anmälningssidan.

 

Anmälan görs på nedan länk.

 

https://www.procup.se/cup/35766.htm

 

Välkomna 
Patrik & David
Mjällby AIF

Akademiträning på strandvallen!
2022-08-03 15:26

Under två dagar har vi haft träningar för 10-13 åringar flick och pojk. Teman för dessa pass har varit omställningar och skott.

Vi är väldigt nöjda från mjällbys sida och hoppas ni även vill delta under höstlovet!

 

Vi ses då!

Patrik & David

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen