SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Välkomna till MAIF P13 (Födda 09)
MAIF P13 (födda -09) 2022
Vi uppdaterar sidan fortlöpande med information om och runt laget.
Referat: Sandsbro AIK  - Mjällby AIF
2020-03-01 20:52
Sandsbro AIK-Mjällby AIF 2-10

Inför matchen mot Sandsbro AIK så rättade vi till det som vi behövde från Hässleholmsmatchen. Grabbarna var med från start och tog direkt tag i taktpinnen. Vi fick igång vårt fantastiska passningsspel direkt, vi började vinna duellerna och vårt presspel gjorde det svårt för Sandsbro AIK. Vi skapade målchanser efter varandra och vi var mer resoluta i eget straffområde men framförallt i motståndarnas straffområde. Detta resulterade i att vi fick igång vårt målskytte. Grabbarna genomförde sista matchen med bravur!
Referat: Hässleholms IF  - Mjällby AIF
2020-03-01 20:51
Hässleholm-Mjällby AIF 5-0

 Det small till direkt 1-0.. 2-0.. 3-0 vi hann inte blinka innan vi var i underläge med 3-0. De första tio minuter var vi inte riktigt med. En kraftig motvind och ett effektivt Hässleholm gjorde det svårt för oss. Vi hade svårt att hantera deras långbollar upp till deras forward. Men efter ett tag höjde vi vårt spel. Stundtals spelade vi en riktig bra fotboll där vi hittade ett bra passningsspel, vi förde spel men vi hade problem med att skapa de riktiga heta målchanserna. Sista halvlek skapade vi mer målchanser men vi fick inte in bollen. Hässleholm var starkare i straffområdet lyckades både göra 4-0 och 5-0 i sista halvlek och det avgjorde match. 
Vinterserien i Hässleholm
2020-03-01 20:41
En kall och blåsig fotbollsdag i Hässleholm.

Efter några veckor uppehåll från match så var det äntligen matcher igen för Mjällby AIF:s P11 lag. Denna söndag stod Hässleholm IF och Sandsbro AIK på andra sidan planhalvan.
Referat: Östers IF  - Mjällby AIF
Matchreferat Östers IF - Mjällby AIF P11
2020-02-05 22:43
Efter Åhus matchen väntade en lång vila innan Öster var på menyn.
Vi visste vi var tvungna att kliva upp några snäpp om vi skulle ha en chans mot ett för dagen fysiskt Öster.
I Åhus matchen fick vi inte igång passningsspelet och rörligheten (framförallt utan boll) som vi är bortskämda med. Vi tog ett ordentligt snack och bestämde att vi skulle ut och köra och släppa på tyglarna.

Östers IF - Mjällby AIF 1-7

Redan vid första visselblåsningen tog vi tag i taktpinnen och släppte den aldrig! De första 20min gör vi inte många misstag och gör rättvist 1-0 genom Lukas Larsen på halv volley med fint förarbete av Valter Wikström. Detta stod sig perioden ut, där vi kanske skulle gjort ett par bollar till. Öster kom undan med blotta förskräckelsen.

Andra perioden fortsätter vi med att ligga rätt, sätta press i rätt läge och fångade upp deras långbollar på ett bra sätt. Öster orkade inte stå emot och målen började rulla in. 2-0 gör återigen Lukas Larsen som bryter sig fram på kanten och skickar in bollen. Vi fortsätter att skölja över motståndet och Lowe Engkvist tråcklar sin fram genom fint triangelspel, tar avslut som målvakten räddar fast Theo Sanfridsson stöter in returen till 3-0.
Öster reducerar till 3-1 men det hindrar inte vårt nyförvärv (Melos Berisha) som gör en solo räd och krigar in 4-1.

Sista perioden hann knappt börja innan firman Engkvist/Forsman gjorde 5-1. Öster var nu ett slaget lag och tappade både skärpa och tålamod. Engkvist/Forsman nöjde sig inte, utan såg till att matchen slutade hela 7-1.

Summering av de båda matcherna så tycker vi att vi gör en helt ok match mot Åhus. Lite dåligt tempo, kanske för att vi inte spelat sen början av december.
Vi kommer upp fantastiskt bra mot Öster. Allting sitter, fart, rörelse och aggressivitet. Det blev kanske lite stora siffror, men för dagen var vi minst ett nummer större fotbollsmässigt!