SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Välkommen till Mjällby AIF P16
 
Referat: Mjällby AIF - FC Rödeby
Första träningsmatchen spelad
2021-02-13 20:13
Äntligen fick vi spela match igen i dessa svåra pandemitider. Helsingborgs IF som egentligen skulle stå för motståndet fick nej av Skånes Fotbollförbud så Rödeby FC tog platsen som motståndare.
Referat: FK Karlskrona - Mjällby AIF
DM-mästare 2020
2020-10-18 18:45
En tight match på Jernvallen, Kallinge slutade till slut med en finalseger i DM mot FK Karlskrona.
Jack Bonér Hindmarsh är uttagen till FUTURE TEAM läger på Bosön
2020-10-15 21:00
Förbundskapten för P16/04 landslaget Christofer Augustsson har tagit ut 30 spelare till ett landslagsläger på Bosön under höstlovet. Det är andra tillfället under år 2020 som Jack får denna möjlighet att visa sina kunskaper på absolut högsta nivå i Sverige. Mjällby AIF önskar Jack lycka till under lägret.
Referat: Mjällby AIF - BK Olympic
Oavgjort i serieavslutningen
2020-10-11 14:16
Vi välkomnade BK Olympic till ett något ruggigt Strandvallen under lördagen. Dessvärre skulle Olympic ta ledningen kort därefter när de slår ett inlägg som deras spelare når först på och stöter in 1-0. Det är mycket kamp och spelet ligger hela tiden på gränsen till det tillåtna.

Vi skapar en del bra chanser men lyckas inte fullt ut. Sista passningen bryts eller så tar vi en touch för mycket innan avslut. Olympic fick en spelare utvisad i första halvlek då han under tiden bollen var ur spel armbågar Axel. 

I andra halvlek så står Olympic djupare in på sin planhalva och vi tillåts ha mycket boll. Motståndarna är för den delen in ofarliga i sina omställningar och kontringar. En bit i andra halvlek lyckas deras duktiga forward vända bort Jack som river ner honom och det blir straff som Olympic förvaltar till 2-0. Många lag viker ner sig och börjar slå mycket långa bollar. Vi fortsätter dock metodiskt och skapar ett stort tryck på offensiv planhalva. Love lyckas reducera till 2-1 efter en cut-back och vi känner att vi har ett bra läge att vända på matchen. 

2-2-målet är ett mycket fint mål där Joel F väggspelar sig förbi på högerkanten och spelar en cut-back till Love som kvitterar med ca 15 kvar. Vi lyckas dock inte förvalta några fler chanser utan avslutar seriesäsongen med ett oavgjort resultat.

Nästa helg väntar DM-final mot FK Karlskrona. Söndag 18/10 kl 13.00 är det avspark på Jernvallen i Kallinge.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen