SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM

MAIF-TV

De senaste videoklippen

KÖP DIN BILJETT HÄR

Se Mjällby AIF på plats på Strandvallen

Nyheter

Ungdomskoll - läs om våra ungdomslag
2022-10-03 12:30

Här nedan kan ni läsa om våra ungdomslag, hur september månad har varit och vad för matcher som väntar för lagen. 

 

Inför matchen med Andreas Brännström
2022-10-02 15:46

Imorgon åker MAIF till Värnamo för match i den 24:e omgången av Allsvenskan. 
Vi tog ett snack med huvudtränare Andreas Brännström inför matchen. 

 


Vi är tillbaka efter ett litet uppehåll, hur välbehövligt har det varit?  
Jag hoppas det var bra, vi var lite slitna innan uppehållet. Nu har vi fått lite tid att träna ihop med hela truppen.

 
Vad har ni valt att fokusera på under uppehållet? 
Vi letar ju såklart efter sätt att bli bättre på att göra mål. Men det handlar också om att repetera saker som varit bra. Sen är det mentalt, att man får sätta sig ner som grupp och utvärdera.
 
Vilka delar blir viktigast att utveckla nu de sista matcherna? 
Vi vill göra mer mål.
 
Vi har haft en liten svajande form den senaste tiden, hur vänder vi på den? 
Det är väl frågan alla tränare ställer sig emellanåt. Jag har inget enkelt svar, men vi behöver bli bättre när vi vinner bollen.

Nu väntar bortamatch imorgon, hur skulle du beskriva Värnamo som motståndare? 
Deras säsong är väl rätt klassisk. En intressant idé där man inte får med sig så många poäng som man hoppats på. Då släpper man det lite, kryper ner i skyttegravarna och blir ett mer utpräglat kontringslag och så tar man poängen den vägen istället. De har ett par väldigt bra kontringsspelare och en kille som gör mål på det mesta, så de är vassa för tillfället.
 
Vad blir extra viktigt i vårt spel inför matchen? 
Återigen, vi är ett av de bästa defensiva lagen i Sverige. Skillnaden mot tidigt på säsongen är att vi vinner bollen mycket högre upp i planen nu. Det brukar ge en hel del målchanser, och i slutändan mål. Vi behöver bli bättre på att utnyttja det.
 
Status på vårt lag? 
Rätt ok. Lite känning på Adam Ståhl och Löken har varit sjuk.

Vill du representera Mjällby AIF i eAllsvenskan?
2022-09-30 10:00

Som Mjällby AIF tidigare i veckan kunde berätta så gör föreningen en ny satsning i höst då man kommer delta i eAllsvenskan 2022-2023. E-sporten är en växande sida som Mjällby AIF med glädje vara en del utav.

Rutinerade och duktiga Martin Johansson kommer vara ansvarig för laget som skall bära Mjällby AIF:s färger när eAllsvenskan drar igång hösten 2022. Mjällby AIF:s lag kommer bestå av två spelare samt en reserv.

 

Vill du vara en del av Mjällby AIF:s spelartrupp i eAllsvenskan? 

Anmäl dig via formuläret HÄR.  Mjällby AIF kommer sedan kontakta de spelare som går vidare i processen. 

Mjällby AIF gör E-sportssatsning från och med 2022
2022-09-26 16:45

Mjällby AIF kommer under hösten 2022 få ännu ett representationslag. När eAllsvenskan nya säsong drar igång i höst kommer Mjällby AIF att vara representerat. 

 

Som ansvarig för föreningens e-sportssatsning kommer 42-årige Martin Johansson (bilden) vara. Martin är boendes i Ronneby med sina två barn (Sam 12 år och Lia 9 år). Han jobbar till vardags på gymnasieskolan Knut Hahn i Ronneby.

 

Martin är en rutinerad herre inom E-sport. Han startade upp Sveriges första kommunala skola med E-sport och han sitter även med i styrelsen för Svenska E-sportsförbundet. 

 

- Detta är en väldigt spännande satsning från Mjällby AIF:s sida som ligger helt rätt i tiden, E-sporten blir större för varje säsong. Personligen finner jag stor stolthet att få vara en del av föreningen på allvar. Som grabb drömde jag att bli spelare i Mjällby AIF, det gick aldrig vägen och därför är det både kul och ärofyllt att jag fått detta ansvar, kommenterar Martin Johansson.

 

Mjällby AIF kommer gå in i eAllsvenskan under hösten 2022 och även delta i svenska cupen under våren 2023. Totalt kommer tre spelare (varav en är reserv) bli Mjällby AIF:s laguppställning. 

 

Vill du vara en del av e-sportssatningen? 

Vill du vara en av de tre spelare som bär Mjällby AIF:s färger i E-allsvenskan, då skall du hålla utkik på hemsidan och föreningens sociala medier på fredag då ansökan kommer ut. 

 

Vill du som företag synas i samband med lagets framfart, maila då martin.johansson@maif.se så berättar han mer. 

 

För kontakt eller frågor:

Mobil: 0766489426

Mejl: martin.johansson@maif.se 

BLI MEDLEM