SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM

MAIF-TV

De senaste videoklippen

KÖP DIN BILJETT HÄR

Se Mjällby AIF på plats på Strandvallen

Nyheter

Inför match med Torstensson
2021-10-16 15:00

Mjällby AIF är tillbaka på Strandvallen och tar emot ett formstarkt Kalmar FF på ett välfylt Strandvallen. Huvudtränare Anders Torstensson svarar på frågor om spelarnas uppladdning. om Henrik Rydströms arbete i Kalmar FF och om status i laget inför match. 

Publikinformation inför matchen mot Kalmar FF
2021-10-16 12:00

På söndag 15.00 tar Mjällby AIF emot Kalmar FF hemma på Strandvallen i Hällevik. Över 4300 biljetter har sålts vilket gör att det kommer bli den största publiksiffran på nästan 10 år.

 

Inför matchen är det en hel del information som du som publik behöver ha vetskap om, all denna information finns samlad i nyheten.

Långtidskontrakt klart för Noah Persson
2021-10-15 18:30

Mjällby AIF kan med glädje meddela att Noah Persson skrivet ett långtidskontrakt med klubben. 19-åringens nya avtal sträcker sig till och med säsongen 2025.

Motståndarkollen: Kalmar FF
2021-10-15 12:00
Få njuter så pass mycket av sin fotboll just nu som Kalmar FF.

På söndag väntar en tuff utmaning för Mjällby AIF när det ska spelas sydostderby mot formstarka Kalmar FF. När MAIF förlorade första mötet på Guldfågeln Arena var det i en tid då båda lagen var i en rejäl formmässig svacka. De som tar sig till Strandvallen på söndag kan vänta sig en match mellan två lag som just nu gör i stort sett allt rätt. Här är allt du behöver veta om söndagens motståndare!

BLI MEDLEM