SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM

Inte där – men alltid med

Visa din kärlek varje hemmamatch

MAIF-TV

De senaste videoklippen

SE MAIF i Allsvenskan

Teckna till abonnemang via dplay

Nyheter

VISA DINA FÄRGER – VISA ATT VI FINNS
2021-04-22 18:00

För andra året i rad startade Allsvenskan, SuperettanOBOS Damallsvenskan och Elitettan utan publik. Vi saknar den stämning och den atmosfär av yttersta världsklass som råder inne på svenska arenor. För att visa supporterskapets betydelse så uppmanar klubbarna i Allsvenskan, Superettan, OBOS Damallsvenskan, Elitettan, Svensk Elitfotboll, Elitfotboll Dam och Svenska Fotbollssupporterunionen (SFSU) alla fotbollsälskare att visa att vi finns, och att vi vill bli sedda.

 

Visa dina färger!

Studio Mjällby: Eric Björkander
2021-04-22 07:46

Intervju med Eric Björkander i Studio Mjällby där vi bl.a. utvärderar de två inledande spelomgångarna samt diskuterar förutsättningarna inför mötet borta mot IF Elfsborg på måndag. 

Eric Björkander efter förlusten mot Hammarby
2021-04-17 19:53

Liksom David Löfquist var inte Eric Björkander helt nöjd efter förlusten på Tele2 Arena. Läs hans tankar om matchen nedan.

David Löfquist efter förlusten mot Hammarby
2021-04-17 19:34

Kaptenen var förstås inte nöjd med förlusten i Stockholm idag. Läs hans tankar om matchen idag och om lagets inledande två matcher nedan.

BLI MEDLEM