SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM

MAIF-TV

De senaste videoklippen

SE MAIF i Allsvenskan

Teckna till abonnemang via dplay

Nyheter

BK Häcken - Mjällby AIF 0-0
2021-09-18 19:21

Mjällby höll nollan för fjärde matchen i rad borta mot BK Häcken. Detta efter en stabil insats genom hela matchen. I den första halvleken startade Mjällby bra, men Häcken hade desto mer av matchbilden i den andra.

Inför match med Torstensson
2021-09-17 15:12

Mjällby AIF skall återigen ut på resande fot när spelarbussen på lördagen lämnar Listerlandet för Göteborg och möte mot BK Häcken. Huvudtränare Anders Torstensson svarar på bland annat hans syn på duellen mellan Sarr och Milosevic, status på skadade spelare och hotet i Alexander Jeremejeff. 

"Mjällby har klättrat upp från åkrarna"
2021-09-17 10:00

Äntligen - efter sommarledigheten är han tillbaka. Allas våran Marcus Birro. Här kommer fredagskrönikan vi alla har längtat efter. Idag handlar den om Mjällby AIF:s utmaning man har i höst men också förutsättningarna som finns för att verkligen klara det. 

Mjällby AIF genomför värdegrundsarbete ut till Sölvesborgs kommuns elever årskurs 5
2021-09-16 18:00

Under flera år har Mjällby AIF arbetat med ett utvecklande värdegrundsarbete ut till Sölvesborgs kommuns mellanstadieklasser, synnerhet till elever i årskurs 5. Detta projekt har skett ute på plats i skolorna där MAIF:s seniorspelare, tillsammans med Players manager Jesper Johansson som varit drivande i projektet, verkat föredmömme när det genomförts föredrag om hur viktigt det är att vara en god skolkamrat.

BLI MEDLEM