SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM

MAIF-TV

De senaste videoklippen

KÖP DIN BILJETT HÄR

Se Mjällby AIF på plats på Strandvallen

Nyheter

Mjällby AIF bryter avtalet med Josip Filipovic
2022-07-02 09:46

Mjällby AIF och Josip Filipovic är överens om att bryta försvarsspelarens kontrakt som bundit honom till klubben till och med säsongen 2022. Josip kom till klubben inför säsongen 2021 och noterades för fyra matcher i Allsvenskan.

 

- Josip har sedan han anlände till Mjällby AIF tränat och verkat profesionellt mot klubben. Varit tillgänglig och bidragit till gruppen. Däremot har insatserna på planen inte motsvarat vare sig våra eller Josips förväntningar vilket har lett till att vi kommit överens om att hans karriär mår bättre i en annan fotbollsmiljö, säger sportchef Hasse Larsson. 

Fem spelare från akademin skriver a-lagskontrakt
2022-07-01 16:41

Mjällby AIF kan med glädje meddela att klubben skriver seniorkontrakt med fem spelare från egna akademin. Läs mer i nyheten.

 

Inför match med Andreas Brännström
2022-07-01 15:07

Mjällby AIF reser till huvudstaden för match mot AIK Fotboll under lördagens. Huvudtränare Andreas Brännström svarar inför matchen på frågor gällande bland annat anfallsspelet mot Norrköping, status på truppen och motståndarna AIK. 

Här kan du köpa dina biljetter till AIK - MAIF i Stockholm
2022-06-30 10:47

Mjällby AIF tar sig i helgen till Stockholm för match mot AIK Fotboll. Vill du som supporter se matchen på plats så köper du dina biljetter via länken nedan:

Du köper dina biljetter HÄR:

BLI MEDLEM