SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM

Inte där – men alltid med

Visa din kärlek varje hemmamatch

MAIF-TV

De senaste videoklippen

SE MAIF i Allsvenskan

Teckna till abonnemang via dplay

Nyheter

Mjällby AIF skriver kontrakt med Marc Tokich
2021-02-28 15:50
Mjällby AIF kan presentera ytterligare ett tillskott till spelartruppen 2021. Det är den 21-årige mittbacken Marc Tokich som har imponerat under sin provspelsperiod i klubben och har nu skrivit ett kontrakt till och säsongen 2021. 
Landskrona BOIS - Mjällby AIF 0-3 (0-2)
2021-02-27 15:01
Mjällby AIF satte press på Östersunds FK inför sista omgången av Svenska Cupens gruppspel. Efter mål från Taylor Silverholt, Jesper Gustavsson och Joel Nilsson är förutsättningarna klara. Mjällby har gruppsegern i egna händer då seger mot Östersund räcker för avancemang. 
Inför matchen med Christian Järdler
2021-02-26 13:58
Säsongens andra tävlingsmatch stundar när Mjällby AIF under morgondagen reser till Landskrona för att försöka få med sig ett bra resultat mot Landskrona BoIS. I intervjun med Christian Järdler  inför matchen berättar huvudtränaren om sin bild av motståndet, om målvaktssituationen i truppen och om läget i truppen. 
"Jag har funderat mycket på att Mjällby är en klubb utan exakt adress"
2021-02-26 10:00
Fredagskrönikan.som är nedkritad av Marcus Birros känsliga händer, är här. Bland dagens rader kan vi läsa om det ambassadörskap som spelarna i Mjällby AIF bär. Om att representera en klubb och vad det innebär. 
BLI MEDLEM