SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM

Inte där – men alltid med

Visa din kärlek varje hemmamatch

MAIF-TV

De senaste videoklippen

SE MAIF i Allsvenskan

Teckna till abonnemang via dplay

Nyheter

Mjällby AIF - Östersunds FK 0-1 (0-0)
2021-03-07 16:57

Första tävlingsförlusten på länge inträffade under söndagen då Östersunds FK vann gruppen på Mjällbys bekostnad med ett sent mål. Därmed är nästa tävlingsmatch den mot Varbergs BOIS den elfte april i Allsvenskans premiäromgång.

Inför match med Christian Järdler
2021-03-06 09:40

Nu skall gruppspelet i Svenska cupen avgöras. Strandvallen gästas utav Östersunds FK där Mjällby AIF behöver en poäng för att vinna gruppen. Läs intervjun med huvudtränare Järdler där han berättar om Östersunds sena kvittering mot Akropolis, om Adu är redo att starta och hur status är i spelartruppen inför söndagens match. 

Motståndarkollen: Östersunds FK
2021-03-05 15:32
Från förra årets möte på Strandvallen. (3-0)

Sista gruppspelsmatchen i Svenska Cupen stundar. Mjällby tar emot Östersund och har två poäng till godo. Därmed räcker kryss på Strandvallen för att Gulsvart ska spela kvartsfinal nästa helg mot en annan av de åtta gruppvinnarna. Men Östersund är numera ett etablerat allsvenskt lag och kommer att innebära gruppspelets tuffaste utmaning hittills.

"Kärleken till tröjan och till laget består. Det är mäktigt med trofast kärlek"
2021-03-05 10:00

Äntligen fredag, visst har ni längtat?  För nu är Marcus Birro tillbaka med nya fina ord om vår fotbollsklubb. Idag skriver Birro om passionen, något han menar genomlyser mycket av det Mjällby AIF står för. 

BLI MEDLEM