SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM

MAIF-TV

De senaste videoklippen

KÖP DIN BILJETT HÄR

Se Mjällby AIF på plats på Strandvallen

Nyheter

Inför match med Torstensson
2021-11-28 14:00

Året sista match stundar när Örebro SK gästar Strandvallen imorgon. Huvudtränare Anders Torstensson kommenterar i nyheten resan till Östersund, om vad han förväntar sig för motståndare och en uppmaning till alla supportrar inför matchen.

Publikinformation inför Örebro SK
2021-11-28 12:00

Imorgon är det dags för årets sista allsvenska fotbollsmatch på Strandvallen. Örebro SK gästar Strandvallen med matchstart 19,00. I nyheten finner ni publikinformation inför matchen.


OBS! Tänk på att kampanjpriserna på biljetterna endast gäller förköp, ordinarie priser gäller på matchdag i entréerna.

Motståndarkollen: Örebro SK
2021-11-27 13:03

Mjällby AIF kan säkra kontraktet med en poäng och motståndet står nedflyttade Örebro SK för. Allsvenskans sämsta målskillnad är en stor del i ÖSK:s jobbiga säsong och närkingarna har inget annat än hedern kvar att spela för.

Utvärdera Mjällby AIF på 5 minuter - vinn ett säsongskort 2022
2021-11-26 11:50

Säsongen är snart slut och klubbens arbete att bli ännu bättre 2022 är igång. För att kunna göra detta är era åsikter oerhört viktiga.

 

I nyheten finner ni en länk till en utvärdering gällande klubbens arbete i samhällsinsatser, kommunikation och matcharrangemang. Alla som svarar på enkäten har möjlighet att vinna ett säsogskort 2022. 

BLI MEDLEM