SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM

MAIF-TV

De senaste videoklippen

SE MAIF i Allsvenskan

Teckna till abonnemang via dplay

Nyheter

Marc Tokich uttagen i Australiens u23-landslag
2021-05-10 13:00

Mjällby AIF:s mittback Marc Tokich är uttagen till den australiensiska u23-landslagets bruttotrupp som förberedelser sig inför sommarens OS. En trupp som skall bantas ytterligare inför lägret i Marbella 28 maj. 

Akademiträningar i Blekinge under Sommarlovet! 
2021-05-10 12:00

Mjällby AIF genomför en väldigt populär Akademiträning för killar 10-13 år och tjejer 10-14 år. Nu kommer det nya möjligheter att utvecklas med kul träning med gamla och nya kompisar. På sommarlovet kan vi erbjuda bra möjligheter till träning i hela Blekinge, detta genom samverkan med några Blekingeklubbar. Vi erbjuder dig som fotbollsspelare träning på hög nivå. Ta chansen och utveckla ditt fotbollskunnande under en lärorik träning tillsammans med oss tränare och andra spelare som älskar fotboll!

Presskonferens Mjällby AIF - Östersunds FK
2021-05-09 19:01

Presskonferens efter allsvenskans femte omgång mellan Mjällby AIF och Österunds FK.

Presskonferensen leds av Daniel Hjalmarsson och medverkande tränare Christian Järdler Mjällby AIF och Amir Azrafshan Östersunds FK.

Mjällby AIF - Östersunds FK 1-0 (1-0)
2021-05-09 17:03

För andra gången den här veckan kunde Mjällby AIF fira seger med sina fans. Ännu en gång bjöd Sillastrybarna på en fin inramning och spelarna på en stabil insats samt tre poäng. Så här gick det till när MAIF tog tre poäng mot Östersund.

BLI MEDLEM