SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM

Inte där – men alltid med

Visa din kärlek varje hemmamatch

MAIF-TV

De senaste videoklippen

SE MAIF i Allsvenskan

Teckna till abonnemang via dplay

Nyheter

Eric Björkander efter förlusten mot Hammarby
2021-04-17 19:53

Liksom David Löfquist var inte Eric Björkander helt nöjd efter förlusten på Tele2 Arena. Läs hans tankar om matchen nedan.

David Löfquist efter förlusten mot Hammarby
2021-04-17 19:34

Kaptenen var förstås inte nöjd med förlusten i Stockholm idag. Läs hans tankar om matchen idag och om lagets inledande två matcher nedan.

Hammarby IF - Mjällby AIF 2-0 (1-0)
2021-04-17 16:50

Mjällby AIF skapade mest målchanser men David Ousted spikade igen och Hammarby lyckades besegra MAIF med 2-0. 2-9 i skott på mål räcker inte till om bollen inte går i mål. Men det saknas inte positiva besked att rapportera om från Gulsvart håll.

Inför match med Christian Järdler
2021-04-16 12:05

Mjällby AIF tar under fredagen bussen upp till Stockolm för match mot Hammarby IF på Tele2 arena imorgon. Huvudtränare Christian Järdler är tillbaka på bänken och svarar på frågor kring hur status är för lagkapten David Löfquist, om matchen mot Varberg och hur man får stopp på Hammarbys offensiva stjärnduo Selmani/Ludwigson. 

BLI MEDLEM