SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM

MAIF-TV

De senaste videoklippen

SE MAIF i Allsvenskan

Teckna till abonnemang via dplay

Nyheter

Motståndarkollen: Kalmar FF
2021-07-30 17:25

På söndag väntar sydostderby mot Kalmar FF på bortaplan. På andra sidan står Blekingesonen Henrik Rydström och ett lag som han har förändrat i grunden. Matchen innebär också ett möte mellan två av de lag som har allra svårast just nu i Allsvenskan.

Carlos Moros Gracia klar för Mjällby AIF
2021-07-30 13:41

Mjällby AIF förstärker truppen i fotbollsallsvenskan med att ta in den rutinerade spanska mittbacken Carlos Moros Gracia. Carlos har skrivit ett kontrakt med klubben säsongen ut med option till förlängning. 

Vinnare 50/50-potten mot Malmö FF
2021-07-28 19:31

Vinnaren till 50/50-potten mot Malmö FF är utsedd. Eftersom vi även sålde lotterna digitalt så redovisas vinnarna tre dagar efter matchen.

Här är vinnaren som nu får välja mellan två alternativ.

Information kring bortabiljetter mot Kalmar FF
2021-07-26 13:30

På söndag gästar Mjällby AIF hemmalaget Kalmar FF för match i fotbollallsvenskan. Laget behöver inte genomföra matchen själva, för Kalmar FF släpper imorgon 300 biljetter till gästande supportrar som kan stötta laget på plats. 

Läs mer hur du köper din biljett i nyheten. 

BLI MEDLEM