Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM
Jacob Bergström tillbaka i Mjällby AIF
2020-01-22 17:20

Mjällby AIF kan med stolthet meddela att anfallaren Jacob Bergström återigen spelar i klubben. Anfallaren, som tillbringat ett halvår i norska Eliteserien, köps loss från Mjøndalen och har skrivit ett 3-årsavtal med MAIF.


Jacob Bergström är bördig från Blekinge och Karlskrona. Efter ungdomsåren, där anfallaren även riktade stor del av sitt idrottande mot brottningen, så fick han sitt genombrott i Ronneby BK där Jacob var storstilad skyttekung i såväl division 4 som division 3.

 

Inför säsongen 2018 värvades Bergström av Mjällby AIF, då i division 1. Under debutåret spelade anfallaren 27 matcher och bidrog med åtta mål. Under fjolåret inledde Bergström starkt, han fick bland annat priset som ”månadens spelare” i Superettan i maj. Totalt blev det 19 matcher från start i Superettan 2019 där 24-åringen noterades för åtta mål och två målgivande passningar.

 

Under sommaren 2019 värvades Bergström av norska Mjøndalen. Mjøndalen klarade sedan precis nytt kontrakt i Norges motsvarighet till Allsvenskan, Eliteserien. Under sin tid i Norge startade Bergström sju matcher och gjorde fyra inhopp, men han noterades inte för något mål.

 

Mjällby AIF och Mjøndalen är överens om en övergångssumma för Jacob Bergström som ansluter till Mjällby AIF per omgående och har skrivit ett kontrakt till och med 2022.

Välkommen hem!
2020-01-22 17:01
 
Bli 100 % MAIF - köp ditt årskort idag!
2020-01-20 14:14

Mjällby AIF utmanar nu dig som supporter till vår fotbollsklubb. Genom att klara fyra stycken supporterrelaterade uppdrag så gynnar du inte bara vår fotbollsklubb, du får också en limited edition-tröja som bevis för att du är 100 % MAIF. 

  

Så hur gör du? Enkelt, du skall genomföra de fyra uppdragen nedan. När du klarat varje uppdrag får du en bock, och när du har klarat samtliga fyra uppdrag får du en t-shirt. Uppdragen är: 

  

1. Se Allsvensk fotboll under hela 2020 - teckna ett årskort! 

Teckna ett årskort på Strandvallen. Årskortet ger dig entré till ett helt års allsvensk fotboll på Strandvallen. Valbarheterna är många. Du har möjlighet att köpa din egen stol som är din hela säsongen, kort för hela familjen eller rabatterat pris för dig som är under 18 år.  

  

Teckna ditt årskort idag på https://maif.ebiljett.nu/Tickets/Choose/2?S=1

 

2. Välkomna dig själv in i familjen - bli medlem!
 

Något av det finaste med Mjällby AIF är att vem som helst kan bli medlem.   

Att bli medlem för dig eller hela din familj är enkelt. Följ instruktionerna på: 


http://www.maif.se/newMember/?ID=105036
 

3. Klä dig i världens finaste kläder - köp något i vår souvenirshop!
 
Visste du att vårt klubbemblem har ändrats under åren? Kransen kom till exempel till i efterhand och gjorde det befintliga emblemet komplett. Idag klär märket många av våra souvenirer som kan användas både på match och i vardagen. 
 
Köp en souvenir för över 200 kronor i vår souvenirshop på Strandvallen eller webbshopen som öppnar upp i mars och du har klarat detta uppdrag.  
 
4. Stötta och hjälp dom som låter mest - bli en "sillastrybare"!

Vi är många som stöttar vårt Mjällby AIF under matchdag, men det finns inga som gör det så högljutt som vår supporterförening Sillastrybarna. För att föreningen skall fortsätta erbjuda häftiga tifo, anordna resor till bortamatcherna och rekrytera fler klackmedlemmar för att höras ännu mer behövs stöd - och det stödet ger man bäst genom att bli medlem. Som medlem får du även en del förmåner som billigare bussresor till bortamatcherna samt rabatt på Sillastrybarnas souvenirer.  

 

För att teckna ett medlemskap så går du in på  http://sillastrybarna.com/sillastrybarna/bli-medlem/


När du är klar med alla fyra uppdragen skickar du ett mail till jacob.lennartsson@maif.se med rubriken “MAIF 100 %”.


LYCKA TILL!

Välkommen till MAIF, Besard Sabovic!
2020-01-17 13:25

Mjällby AIF har kommit överens med mittfältaren Besard Sabovic om ett kontrakt till och med 2021.


22-årige Besard har sin fotbollsuppfostran i IF Brommapojkarna. 2015 lämnade han Bromma för Djurgårdens IF och efter goda insatser belönades han ett år senare med ett A-lagskontrakt.


2016 gjorde Besard sju framträdande i Allsvenskan för att sedan året efter bli utlånad till Brommapojkarna i Superettan. Fjolåret blev en succé hos Mjällby AIF:s seriekollega Dalkurd FF där Besard gjorde fem mål och fem assist.


Besard har idag skrivit på ett kontrakt med Mjällby AIF som knyter honom till klubben till och med 2021.

Intervju med Jasin Khayat
2020-01-17 09:00
 
BLI MEDLEM