SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM

MAIF-TV

De senaste videoklippen

KÖP DIN BILJETT HÄR

Se Mjällby AIF på plats på Strandvallen

Nyheter

Anmäl dig till jullovets Akademiträning
2021-12-06 10:12

Mjällby AIF genomför nu återigen vår väldigt populära Akademiträning för killar och tjejer 10-13 år.

 

På jullovet kommer det nya möjligheter att utvecklas med kul träning med gamla och nya kompisar. På lovet kan vi erbjuda fantastiska möjligheter till träning på konstgräs inomhus. 

Varbergs BOIS - Mjällby AIF 0-3 (0-1)
2021-12-04 17:17

Mjällby avslutade Allsvenskan i stil. Det tre sista omgångarna gav sju poäng och en niondeplats som slutplacering i serien. Lördagens avslutningsmatch gav en storseger mot succégänget Varberg.

Joel Nilsson lämnar Mjällby AIF
2021-12-04 12:58

Högerbacken och den egna produkten Joel Nilsson förlänger inte sitt utgående kontrakt med Mjällby AIF utan har istället valt att skriva på för den allsvenska konkurrenten Hammarby IF. 

 

Läs Joels kommentar och tacksamheten över Mjällby AIF i nyheten.

Inför match med Torstensson
2021-12-03 15:00

Säsongens sista match väntar för Mjällby AIF när man ställs emot Varbergs BoIS på Borås Arena. Det är tränare Anders Torstenssons sista match i Mjällby AIF och i intervjun berättar han sina tankar inför matchen, eventuell rotation i startelvan och om hur dagarna har varit sedan beslutet blev officiellt att han lämnar sitt uppdrag. 

BLI MEDLEM