SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Målvaktsträning på Strandvallen 2020

Mjällby AIF fortsätter att hitta nya utmaningar i närområdet. Målvaktsträning behövs och vi vill att killar som har ett stort intresse av målvaktsspelet ska få utbildning både praktiskt och teoretiskt. Vi bjuder härmed in spelare födda 2005-2006 under ledning av klubbens målvaktstränare Lars Levinsson och Jesper Johansson. Det blir ett antal träningspass under säsongen 2020. Detta är ett led i ambitionen att vara regionens klubb och bidra med utvecklande extraträning. En annan viktig del är att skapa samarbeten med klubbar i närregionen för att säkerställa spelarunderlag på alla nivåer på lång sikt. Det övergripande målet är att i regionen kunna erbjuda bästa möjliga förutsättningar för alla att kunna träna och spela fotboll på sina egna förutsättningar, elit såväl som bredd.

Vilka riktas inbjudan sig till?

Inbjudan riktar sig till pojkar födda 2005-2006 som vill känna på hur det är att träna sitt målvaktsspel under kvalificerade instruktörer. Det skall också finnas en vilja hos de spelare som deltar i att utvecklas som målvakt med en hög ambitionsnivå.

Syfte?

Syftet är att de som verkligen vill något med sitt målvaktsspel ska få en inblick i hur det kan se ut med målvaktsträningen i Mjällby AIF.

Var:
Strandvallen, tre tillfällen under våren: 28/4  kl 1830, 21/5 kl 1500, 17/6 kl 1830.

Hur anmäler man sig?

Anmälan sker klubbvis till målvaktstränare lars.levinsson.mv@telia.com eller till patrik.rosengren@maif.se med angivande av en kontaktperson/klubb (e-post och mobilnummer) samt namn, och personnummer på målvakt senast en vecka innan aktuell träning, alternativt till alla träningar redan från början.

 

Varmt Välkomna!