SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Inte där men alltid med

Inte där - men alltid med är ett inititativ för de supportrar och samarbetspartners som vill stötta vår förening ekonomiskt, trots att man inte är på plats när det återigen skall spelas Allsvensk fotboll på Strandvallen.

 

De senaste veckorna har vi märkt av en stor efterfrågan att på något vis, genom ekonomiskt stöd, stötta vår klubb när det är hemmamatch. Mjällby AIF har därför startar projektet #intedärmenalltidmed där supportrar och samarbetsparters vid varje hemmamatch, som spelas utan publik, ges möjligheten att köpa ett eller flera matchpaket á 100 kronor.

 

Matchpaketet är en symbolisk handling för supportrar och samarbetspartners att visa att man inte behöver vara på plats på Strandvallen för att stötta vår fotbollsklubb.

 

I matchpaketet ingår:

 

  1. Den stolthet det innebär att du hjälpt föreningen ekonomiskt och visat ditt stöd under en svår tid.
  2. 5 stycken 50 / 50 – lotter där du ges möjlighet att vinna halva potten av samtliga pengar som samlats in eller byta ut den mot ett unikt supporterkit (presenteras till vinnaren) *
  3. Med i utlottningen av en signerad allsvensk boll från Select (Signerad av hela seniortruppen)
  4. Fiktiv matchbiljett som kommer symbolisera ditt köp av unik matchbiljett till en unik Allsvensk fotbollssäsong.

 

Så hur många matchpaket kan vi sälja till varje match?

För att köpa ett matchpaket swishar ni 100 kronor  / matchpaket till 123 072 42 78 (senast 23.59 matchdag) eller sätt in pengarna via bankgiro (senast sista bankdagen innan match) 456-0280. Glöm ej skriva din adress (se nedan)
OBS! Skriv din adress i meddelanderutan på swish eller BG-inbetalningen.

 

Dragningen sker 6 dagar efter matchen på sociala medier och hemsidan. 

 

*50/50-lotterna ger er även 20 kronor / lott i värdecheck när du handlar på Extra i Mjällby. Dessa kommer skickas hem till er om ni skriver adressen i meddelandet på swishen eller bg-inbetalningen.

 

Tack för att du är där, fastän du inte är där. Det betyder allt för Mjällby AIF!