SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Vad är "Jag ÄR MJÄLLBY?"

jag ÄR MJÄLLBY

 

Projektet ”jag ÄR MJÄLLBY” har som syfte att fördjupa sig i berättelser ur klubbens historia som har gjort
att Mjällby AIF idag ses som en unik fotbollsklubb. För många är det en klubb som rimligtvis inte borde kunna spela elitfotboll, men ändå gör det. Det är en klubb där man pratar om supportrar där klubben för dom är allt  och en klubb som oavsett hur dåligt man mår, alltid kommer tillbaka.


Verktygen för att skapa dessa berättelser kommer dels vara genom vår podd med namnet  ”jag ÄR MJÄLLBY” där Marcus
Birro kommer vara programledare. Avsnitten kommer innehålla människor som på något vis haft en roll i
skapandet at Mjällby AIF. Podden finns tillgänglig under namnet "jag ÄR MJÄLLBY" och finns är poddar finns. 

 

Utöver podden kommer Marcus även i krönikaform ge oss en bild av hur Mjällby AIF egentligen blivit som den blivit. Länkar till krönikorna kan man lösa under fliken "krönikor".

 

Marcus Birro kommentar till projektet:

 

- Mitt liv som skribent har fått en ny glans, en ny glädje och en ny mening i och med svensk fotboll. Det är som att hitta den där längtan efter en lång vandring i ett märkligt och iskallt ösregn. Böcker, krönikor, intervjuer, podcast, samtal, lyssnande, passion och kärlek.

 

- Att få göra detta tillsammans med Mjällby som jag u följt relativt intensivt under en längre tid känns oerhört hedrande. Jag har varit och träffat klubben och människorna runt och i den och är både imponerad och otroligt motiverad att få sätta ord på alla dessa vackra historier från Listerlandet, kommenterar Marcus Birro. 

 

Mjällby AIF tror att detta projekt kommer gynna både våra supportrar och samarbetspartners på ett mycket bra sätt och klubben vill återigen hälsa Marcus välkommen till föreningen.

 

Tillsammans med

 

"jag ÄR MJÄLLBY" är ett projekt som gjorts möjligt genom våra fina samarbetepartners Hanöhus Hällevik. Det är svårt att hitta platser som har finare utsikt än Hanöhus. Det renoveras just nu till fina lägenheter, tills dessa är klara kan du boka stugor precis vid strandkanten i Hällevik. Dessa bokar du enklast HÄR