SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Halmstads BK
1 - 0
Mjällby AIF
Halmstads BK1 - 0Mjällby AIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 17 september, 17:30
Plats:Halmstad Arena P2
Tävling:
Matchnummer: 000499008
Samling:16:00
Jämn match i Halland
2021-09-18 18:28

Vi åkte under fredagseftermiddagen till Halmstad Arena för att möta ett duktigt Halmstads BK.

Halmstad var duktiga och ville spela boll längs marken. Vi ligger bra i försvarsspelet men är väldigt stressade i vårt offensiva spel. Vi vill sätta den avgörande bollen i ett för tidigt skede vilket gör att vi får spela ganska mycket försvarsspel. 

 

Inget av lagen skapar de där riktigt heta målchanserna i första halvlek och det står rättvist 0-0 i paus.

 

Vi inleder andra halvlek betydligt bättre och återerövrar bollen snabbt vilket gör att vi skapar bra tryck mot HBK under den inledande kvarten i andra halvlek. Dessvärre lyckas vi inte förvalta starten och Halmstad jämnar ut matchbilden.

 

Det skulle dröja till den 84:e minuten innan Halmstad skulle ta ledningen med 1-0 efter en lite rörig situation. Vi knyter näven och lyckas skapa ett par heta chanser till att kvittera under sista 10 minuterna (inklusive tilläggstid). Vi skulle även få chansen från straffpunkten men vi förvaltade inte den chansen heller.

 

Det blev inga fler mål och Halmstad knep samtliga tre poäng. En okej insats som dock hade behövt en eller två nivåer till för att knipa de tre poängen på Halmstad Arena.


<< Tillbaka