SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Mjällby AIF
10 - 3
Lunds BK
Mjällby AIF10 - 3Lunds BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 24 september, 19:30
Plats:Strandvallen
Tävling:
Matchnummer: 000499010
Samling:18:00
Urladdning på Strandvallen
2021-09-25 18:36

Efter förra omgångens knappa förlust så välkomnade vi Lunds BK till Strandvallen, taggade till tänderna för att göra en bra insats.

Vi gick in på uppvärmningen med glöd i ögonen och en beslutsamhet att vi skulle göra en bra insats. Det märktes från spelet i uppvärmningen och avsluten till inledningen av matchen. 

 

 Vi rivstartar med att göra 1-0 redan i den andra minuten när Arbnor placerar in bollen i mål. Sedan skulle vi fullständigt köra över Lund närmsta 18 minuterna. Jakob gör 2-0, Arbnor 3-0 och Chris 4-0 innan det har gått 15 minuter av matchen. Vi spelade ett perfekt försvarsspel och valde rätt beslut i nästa varje situation offensivt. Under dessa 20 minuter missar vi även 3-4 chanser så mycket väl också kunde inneburit mål.

 

Lund kändes chockad, naturligtvis, men jobbar sig in i matchen något. Men vi fortsätter trumma på och gör även 5-0 och 6-0 innan domaren blåser för halvtid. Sammanfattningen för första halvlek är att vi gör en fantastisk insats och kanske de bästa 45 minuterna för säsongen. 

 

Andra halvlek inleds och vi känns trygga i det vi gör. Lund inleder dock med mer energi och reducerar i den 52:a minuten när vi tappar fokuset. Vi gör lite byten och direkt när Kimmen och David hoppar in så samarbetar de fram 7-1 när Kimmen placerar in bollen lågt. Lund replikerade dock snabbt och gjorde 7-2 minuten senare. Efter de galna minuterna så sätter sig matchen något innan Eddie olyckligtvis var tvungen att utgå efter en kollision med motståndarspelare. Som tur är, så var resultatet endast en lårkaka. Elias J hoppar in i mål och gör 7-3 på ett långskott.

 

De sista tio minuterna har vi kontroll på och gör 8-3, 9-3 och 10-3 innan domaren förkunnar matchen slut.

 

Stundtals är det propagandafotboll under första halvleken där Lund inte hängde med. Det blir lite naturligt till andra halvlek att det kommer en liten dipp i prestationen innan man kommer tillbaka i matchen igen. Nu laddar vi för bortamatch mot Trelleborg på lördag.


<< Tillbaka