SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Kalmar FF
vs
Mjällby AIF
Kalmar FFvsMjällby AIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 december, 14:00
Plats:Gasten IP
Seger i sista omgången
2021-12-13 09:33

Söndag 12 december spelades den sista seriematchen för säsongen 2021. En säsong som varit speciell och ovanligt lång när det gäller seriespel. Dock blev avslutning fantastisk med en underbar seger mot Kalmar FF på bortaplan. En match som vi började bra och skapade lägen för att ta ledning. Dock tappade vi lite i organisationen och plötsligt hade Kalmar ledningen med 2-0. Med 5 minuter kvar så gjorde vi 2-1 och det var viktigt för energin. I pausen var det positivt bland spelare och ledare och vi kände att vi hade hyfsat kontroll på matchen.

 

Andra halvlek rivstartade vi och kvitterade omgående och några minuter senare hade vi även tagit ledningen. Hemmalaget gav inte upp utan flyttade fram sitt spel för att jaga en kvittering. Och den kom med ca kvarten kvar av matchen. Resterande tid av matchen så var det två lag som gick för ett segermål. När klockan var inne i 90:e minuten fick Hannes Woxblom bollen utanför straffområdet och dunkade in segermålet ribba in. Glädjen var enorm bland de gulsvarta gänget, alla spelare i truppen och enstaka ledare sprang in på plan för att fira målet i otrolig glädje. VILKEN MORAL!!!!

 

Att få avsluta med seger var helt fantastiskt och segersången var topp 1 för säsongen. Att komma på plats 8 i Pojkallsvenskan södra är en bra bedrift. Mjällby AIFs resultatmålsättning är att klara sig kvar och det gjorde vi med råge. Sen hoppas vi att varje spelare utvecklats positivt både som spelare och människa. För viktigaste är att vi får utveckling på varje individ och att på sikt ta sig kanske ta sig hela vägen till A-truppen. 

 

Som webmaster vill jag tacka alla spelare, ledare, föräldrar, supportrar och föreningen för en trevlig säsong och hoppas på återseende 2022.

 

Vill även önska God Jul och Gott Nytt Fotbollsår

 

Webmaster

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 1/10 14:00
Sön 25/9 16:00
1 - 1  
Sön 18/9 12:30
1 - 3  
Ons 14/9 17:45
2 - 1  
Sön 11/9 13:00
0 - 1  
Lör 3/9 14:00
2 - 2