SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
IFK Göteborg
2 - 0
Mjällby AIF
IFK Göteborg2 - 0Mjällby AIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 01 augusti, 14:00
Plats:Kviberg 2 konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 000461125
Samling:12:30
Förlust i omstarten
2021-08-02 07:18

Efter ett litet uppehåll från seriespel så lämnade bussen för färd mot Göteborg. Motståndet för dagen var obesegrade IFK Göteborg. Det var ett laddat gäng från Lister som anlände Serneke Arena. Alla såg framemot att splela match och förutsättningarna för att göra detta på en kanonplan kan inte varit bättre. Istället erbjudes en konstgräsplan blandat med grus!!! Lite kontraster från när vi erbjöd spel på Strandvallen A-Plan när vi var hemmalag i våras.

 

Hemmalaget som var vana vid det bedrövliga underlaget ägde det mesta av spelet i första halvlek och tog också ledningen med 1-0 i 20:e minuten. De blåvita lirarna som var spelskickliga lyckades även göra 2-0 i slutminuten av halvleken.

 

I paus så pratade vi om att vi successivt kom in i spelet och vi var inte helt ofarliga framåt och försvarsspelet hade varit helt ok.

 

När domaren blåste igång den andra halvleken började återigen hemmalaget bättre men efterhand så blev spelet jämnare.  Nu hade vi ett mer lugn i vår speluppbyggnad och vi hade fått grepp om deras spel. Det var en halvlek som i bollinnehav var relativt jämn men de riktiga målchanserna uteblev för bägge lagen.  

 

Vi gratulera IFK Göteborg till segern och vi ser framemot miniderby mot Östers IF på lördag kl 13.00. Där behöver vi allt stöd och vi tackar även de familjer och vänner som tog sig upp till Göteborg för att supporta oss.

 

Webmaster

 

<< Tillbaka