SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Trelleborgs FF
1 - 1
Mjällby AIF
Trelleborgs FF1 - 1Mjällby AIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 oktober, 14:30
Plats:Östervångsstadions IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000499015
Samling:13:00
Stark moral säkrade en pinne
2021-10-05 20:23

Vi åkte ner till Trelleborg för att spela på Östervångsstadions A-plan. Dock visade det sig att matchen var flyttad på grund av avstängd plan, vilket vi fick reda på när vi var på plats. Matchen spelades istället på konstgräs i anslutning till Vångavallen.

TFF inledde med en aggressiv press vilket vi förväntade oss. Vi vågade spela oss ur situationerna men lyckades inte riktigt hela vägen. Motståndarna spelade precis på, eller över gränsen, i duellspelet vilket domaren inte riktigt stävjade. I den 23:e minuten händer något på mittplan som resulterar i att Arbnor får ett direkt rött kort och vi skulle därmed vara en man mindre minst 77 minuter. 

 

Trots manfall i form av utvisning på Arbnor och skada på Jakob så gör vi 1-0 när Duros frispark räddas, men det lämnas en retur som Noah är först på och stöter in bollen. Vi fortsätter spela bra och ligger rätt i vårt försvarsspel. TFF har otroligt svårt att skapa några heta chanser fram till halvlek.

 

I pausen fick vi tillfälle att förklara för spelarna hur vi ville spela 10v11 och var vi ville släppa ytor. Vi går in med en fantastisk inställning och kämparglöd och förhindrar TFF från att skapa jätteheta chanser. När de sedan dyker upp så gjort Kevin en strålande insats som sista utpost. Med ca 20 minuter kvar så är det istället vi som skapar lite chanser och med lite flyt så kunde vi 2-0. I den 84:e minuten var vi dock tvungna att kapitulera när TFF vinner duellen efter en hörna och gör 1-1. 

 

Vi lyckas hålla undan i slutet när det blir lite irriterat mellan lagen och står för en heroisk insats och säkrar en poäng med svåra förutsättningar som dyker upp under matchen.


<< Tillbaka