SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Mjällby AIF
6 - 0
Saxemara IF
Mjällby AIF6 - 0Saxemara IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 17 augusti, 18:30
Plats:Strandvallen
Tävling:
Matchnummer: 011130007
Samling:17:00
Bra insats i P16-18-serien
2021-08-18 11:38

Vi välkomnade Saxemara IF till Strandvallen för en veckomatch.

Vi inledde mycket bra och hade stort tålamod i vår anfallsspel. Saxemara var stora och fysiska vilket var en utmaning för oss. Vi behövde ta lite snabbare beslut och jobba bra med våra motrörelser för att kunna skapa ytor för varandra.

 

I den 15:e minuten så gjort Elias J 1-0 när han blev frispelad. Då hade vi redan haft tre rejält bra målchanser. Vi lyckas inte skapa så jättemycket under halvleken men precis innan halvtid så utökar Kimmen vår ledning till 2-0.

 

Vi manar på att vi ska fortsätta ha samma fokus i andra halvlek.

 

Vi gör 3-0 via Kimmen ett par minuter in i andra halvlek och det känns som att vi har ett stort grepp kring matchen. Saxemara är inte dåliga i sina omställningar och de har ett par snabba spelare som hotar lite i djupled.

 

Elias och Kimmen skulle varva målen med varandra och lyckas både göra ett hattrick den här matchen. Sammanfattningsvis var det en väldigt bra utförd match mot ett bra motstånd. Vi tar med oss detta till fredagens match i P16 Nationell mot FC Rödeby.

 

Mjällby AIF - Saxemara 6-0 (2-0)


<< Tillbaka