SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Mjällby AIF
4 - 0
IFK Karlshamn
Mjällby AIF4 - 0IFK Karlshamn

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 06 juni, 15:30
Plats:Strandvallen
Bra prestation i värmen
2021-06-07 08:47

Under den fantastiskt fina söndagen så gästade IFK Karlshamns U-lag oss på den fina B-planen.

Vi inledde starkt och skapade en bra chans redan i den första minuten. Vi visade redan från avspark en bestämdhet och hade fart på både ben och boll. Karlshamn hade svårt att behålla boll då vi var snabba att vinna tillbaka bollen. Bollarna som spelades in bakom vårt backlinje tog Kevin och backlinjen förtjänstfullt hand om. 

 

Vi förväntade oss en tuff match vilket det också var. Hårda och schyssta dueller som kommer vara till gagn till serien. I den 21:a minuten står Jacob för en fantastisk soloräd i straffområdet och tar sig förbi en mängd motståndare innan han serverar bollen på ett silverfat till David som stöter in 1-0. Vi fortsätter med bra energi och i den 27:e minuten så utökar vi till 2-0 efter att Filip vinner boll och med en brytpass hittar Arbnor som stänker in 2-0-målet. Vi kontrollerar halvleken bra in till halvtid.

 

Instruktionerna i pausen var ganska enkla. Vi vill fortsätta med samma energi i värmen, men lugna ner oss med att hitta den avgörande passningen. Kontrollera matchbilden lite mer.

 

Vi spelar med ett större tålamod och Karlshamn har svårt att skapa något. Vi fick en del fasta situationer under matchen där vi skapade många farligheter. I den 75:e minuten så lyckas vi göra mål på en hörna där Filip, efter viss möda, stöter in 3-0. På efterföljande avspark så skjuter Karlshamn direkt och träffar stolpen, vilket kunde blivit snölpigt för oss. Strax därefter gör vi 4-0 när William hittar en fin djupledsbll bakom backlinjen som Elias J sticker på och placerar in bollen bakom målvakten.

 

En fin prestation och härlig energi som visar att vi är redo för seriepremiär. Större delen av truppen kommer att spela match mot Tingsryd United på onsdag innan premiären mot Östers IF på lördagen 13/6.


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 22/6 19:00
9 - 0  
Sön 19/6 11:00
2 - 2  
Lör 11/6 13:00
1 - 3  
Fre 3/6 18:30
6 - 0  
Tor 26/5 15:00
Lör 21/5 13:00
2 - 1