SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Sölvesborgs GIF
1 - 2
Mjällby AIF
Sölvesborgs GIF1 - 2Mjällby AIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 02 juni, 18:30
Plats:Svarta Led
Samling:17:20
Seger i första träningsmatchen sen i februari
2021-06-03 08:57

I den fina och soliga junikvällen så stod vi för en bra prestation mot Sölvesborgs GIFs U-lag.

Vi inledde väldigt starkt och gjorde efter par minuter 1-0 via Ludvig, som efter lite flipperspel i straffområde lyckades trycka dit ledningsmålet. Ett mycket bra anfall som ger frukt. Vi spelar med mycket tålamod och äger boll i stort sett hela första halvleken. När vi tappar boll så är vi snabba på att vinna tillbaka den och behåller initiativet.

 

2-0-målet är ett mycket fint fotbollsmål där vi vänder spel på ett fint och effektivt sätt. Ludvig komer runt i höger inre korridor och spelar en cut-back till Duro som trycker dit 2-0. I paus pratar vi om att vi är nöjda med vår prestation men vill fortsätta behålla initiativet.

 

Första 10 minuterna i andra halvlek är riktigt bra och liknar första halvleken där vi skapar ett par bra chanser. Därefter kroknar vi lite och det lite mer fysiska SGIF lyckas får lite andrum och skapa chanser. De lyckas reducera genom en hörna där vi kommer lite fel i positionerna. Spelet böljar lite resten av matchen och båda lagen skapar hyfsade chanser för att förändra resultatet, men 2-1 till oss står sig matchen ut.

 

En bra prestation för att vara första matchen sedan februari månad. Nu tar vi sikte mot träningsmatch i helgen och seriepremiär 12/6 mot Öster borta.

 

SGIF U - Mjällby AIF P16 1-2 (0-2)


<< Tillbaka