SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
FC Rödeby
1 - 11
Mjällby AIF
FC Rödeby1 - 11Mjällby AIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 20 augusti, 19:00
Plats:Arena Rosenholm
Tävling:
Matchnummer: 000491081
En av de bästa prestationerna i år
2021-08-21 11:47

VI åkte till Karlskrona och Hästö IP under fredagskvällen, taggade för att göra en bra match.

FC Rödeby har haft det tungt resultatmässigt, men är noga med försöka spela längs marken och erövra spelyta för spelyta. Vi sätter dock tonen direkt och vinner boll i bra ytor för att skapa ett tryck mot motståndarna som egentligen skulle pågå hela första halvleken.

 

Vi jobbar hårt i vår press och står för många fina motrörelser, instick, inlägg och när motståndarna vann boll så fick de inte en chans att börja äga boll. En totalinsats i första halvlek som innebar 8-0 till oss i paus. Många fina mål som är resultatet av en mycket fin insats i första halvlek.

 

I andra halvlek så höjer Rödeby sig samtigt som vi i början av halvleken slår av lite på tempot. Ett halkning och sen en bra prestation av Rödebys forward gör att de kunde göra 1-8. Efter deras reducering så höjer vi tempot något igen och kunde tre gånger om måla till slutresultatet 11-1 i vår fördel.

 

En mycket bra insats där vi till största delen gör vårt jobb på allra bästa sätt och resultatet blir därefter. Nu väntar ett toppmöte mot IF Lödde på Strandvallens A-plan på lördag kl 13.00. Hoppas att många kommer och bevittnar matchen.

 

FC Rödeby - Mjällby AIF 1-11 (0-8)


<< Tillbaka