SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Ystads IF FF
0 - 5
Mjällby AIF
Ystads IF FF0 - 5Mjällby AIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 16 juli, 19:00
Plats:Sandskogens IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000491059
Samling: Furulundsskolan
Aktivitetsinfo: Skriv i kallelsen vart ni hoppar på.
Byt om hemma.
Tag med mat inför matchen.
Efter matchen får ni mat från klubben.
Cirkel K 15:55
Vä E22 16:00
Sandskogens IP 17:40
Stabil insats i tidiga återstarten
2021-07-17 07:42

Under fredagskvällen så spelades den uppskjutna matchen mot Ystads IF som skulle spelats midsommarveckan. Väderprognoserna såg oroväckande ut, men som tur är så stämde de inte 100%.

Vi inledde övertygande och spelade med ett stort tålamod, men var även distinkta i våra passningar. Redan under första fem minuterna så hade vi skapat 2-3 halvchanser och i minut 10 lyckades Tim knoppa in en hörna till 1-0. Vi behåller initiativet och Ystad lyckas inte riktigt med att spela förbi våra lagdelar. Vi vinner bollen oftast högt i banan och kan ställa om därifrån.

 

Ystad hade en bra chans när ett lite slumpartat avslut långt utifrån tar i ribban efter att Eddie fått ett finger på bollen. Anfallet efter så kom Hannes runt på kanten och tog avslut som även det tog i ribban. I minut 30 skulle 2-0-målet komma. Arbnor tar sig runt på kanten och slår ett hårt inlägg mellan backlinje och målvakt som Ludvig möter perfekt på volley och en utökad ledning var ett faktum. Ludvig skulle i minut 41 tacka för assisten och ge tillbaka genom att vinna boll och sätta ett instick på Arbnor som placerar in 3-0 som var halvtidsresultatet.

 

Ett väl genomförd första halvlek där vi inte tummade på någon detalj och i halvtid var vi överens om att inte slappna av utan fortsätta trumma på.

 

Vi tar tidigt kommandot i andra halvlek och skapar många halvchanser som leder till hörnor. Ystad försökte pressa lite högre men vi hade ett bra tålamod. 20 minuter in i andra halvlek kombinerar vi oss fram bra på vänsterkanten där tillslut Elias J får ett instick av Jakob som han trycker upp i nättaket, otagbart för målvakten. Bara två minuter senare i 68:e minuten så gör Ludvig sitt andra mål där återigen Jakob sätter ett instick som Ludvig viker in välplacerat vid första stolpen, 5-0.

 

Vi skapar några halvchanser till men drar ner lite på tempot och kontrollerar resterande delen av matchen på ett tillfredsställande sätt. En riktigt bra prestation direkt efter uppehållet. Nu väntar träningsmatch på tisdag mot Tyringe IFs juniorlag innan det är dags för nästa seriematch hemma mot Kvarnby söndag 25/7 kl 14.00.


<< Tillbaka