SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Mjällby AIF
4 - 1
BK Olympic
Mjällby AIF4 - 1BK Olympic

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 juni, 13:00
Plats:Svarta Led
Tävling:
Matchnummer: 000491052
Samling:11:30
Bra prestationer ger bra resultat
2021-06-19 21:51

Årets hemmapremiär var flyttad till Svarta Leds B-plan då A-laget spelade mot Halmstads BK på Strandvallen. Svarta Led erbjöd en bra plan och ett strålande väder, vilket gjorde förhållandena för en kanonmatch perfekta.

BK Olympic ägde mycket boll i inledningen och vi hade svårt att behålla boll under längre stunder. Oftast blev det en brytning och felpass kort därpå. Efter den något tuffa inledningen så kommer vi in i matchen och kan jobba bättre med vår speluppbyggnad. Det var en tuff match med många bra dueller. I den 35:e minuten får vi en fripark på mittplan som renderar i ett gult kort för motståndarna. På den efterföljande frisparken spelade Lowe fram Filip på kanten, som sedan sätter in ett bra inlägg längs marken som Jakob skjuter i ramverket. På returen dyker Linus upp och stöter in 1-0.

 

Bara ett par minuter senare så kastar vi ett inkast in i straffområdet där Arbnor är stark och vänder runt och prickskjuter 2-0. Vi går in i halvtid med en 2-0-ledning och gott mod.

 

Vi vet vad vi vill korrigera till andra halvlek och tar tag i taktpinnen tidigt. i den 52:e minuten så får vi en hörna där Olympic fokuserar på fel saker och Tim kan knoppa in 3-0. Vi får byta en del under matchen då det var väldigt varmt och slitsamt för spelarna. Med dessa byten och ett jagande Olympic så började det öppnas upp ytor och lägen för offensiva omställningar dök upp. I den 86:e minuten kommer just ett sånt läge där vi till slut lyckas hitta William som snyggt sätter bollen i bortre krysset. 4-0 och segern var klar. Tyvärr så lyckades Olympic på matchens sista spark gör 4-1.

 

Tråkigt att inte hålla nollan men vi var väl värda 3 poäng efter en bra prestation matchen igenom. Nästa match i P16 Nationell är den sista innan sommaruppehållet och den spelas på bortaplan mot Ystads IF FF på tisdag 22/6 kl 19.00.

 

Mjällby AIF - BK Olympic 4-1 (2-0)


<< Tillbaka