SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Mjällby AIF
2 - 2
Malmö FF
Mjällby AIF2 - 2Malmö FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 03 augusti, 16:30
Plats:Strandvallen
Tävling:
Matchnummer: 000491068
En mycket bra prestation mot ett bra lag
2021-08-04 20:46

Under tisdagen hälsade vi Malmö FF välkomna till ett Strandvallen med bra väder och en bra B-plan.

Vi var väldigt fokuserade från första sekund och spelade ett mycket bra anfallsspel där vi har bra tålamod i speluppbyggnaden och var bra i våra motrörelser. Efter ca 10 minuter spelade så gör vi mål på en kantfrispark där Tim når högst och knoppar in 1-0.

 

Vi är disciplinerade i vårt försvarsspel och Malmö lyckas inte etablera något spel på vår planhalva. Istället vinner vi boll i bra lägen och skapar ett par hyfsade målchanser till att utöka vår ledning. Malmö tar sig in i bra lägen i mitten av halvleken men är inte tillräckligt noga med de sista passningarna för hota någon nämnvärt.

 

Vi inleder andra halvlek bra och redan efter tre minuter så nickar Ludvig in 2-0 och det känns tungt för Malmö. Vi fortsätter spela ett riktigt bra försvarsspel och Malmö har fortfarande svårt att ta sig förbi och skapar några chanser. Istället vinner vi boll bra i ett par lägen där vi skapar nästintill 100-procentiga chanser, varav en skulle resulterat i ett rött kort för målchansutvisning för Malmöspelaren.

 

Vi hamnar lite längre ner och Malmö skapar något slumpartat en halvchans som de sätter till 2-1 precis i slutet av ordinarie tid. Vi fortsätter vara noga, men den här gången lyckades vi inte hålla undan... Domaren letar upp en hands i straffområdet och dömer, direkt felaktigt, straff precis i slutsekunderna som MFF förvaltar och sätter slutresultatet 2-2.

 

Kanske vår bästa prestation under säsongen slutar tyvärr i ett poängtapp. Tråkigt och såklart en stor besvikelse, men vi hoppar upp på hästen igen och laddar för seriematch på söndag mot Nike och sen DM-match mot Nättraby på tisdag.

 

Mjällby AIF P16 - Malmö FF P16 2-2 (1-0)


<< Tillbaka