SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Östers IF - Mjällby AIF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 29 augusti, 14:00
Plats:Värendsvallen Hybridgräs
Serie:P16 Nationell Grupp 1
Samling:10:40
Aktivitetsinfo: Tag själv med mat innan match. Efter matchen så får ni mat från klubben. Samling: Furulund 10:40, Karlshamn avfart väg 29 11.00
Meddela Rasmus vart ni hoppar på!
Avbruten match på Värendsvallen
2020-08-30 20:23
Vi var taggade när vi steg in på Värendsvallen efter bussresan till Växjö.
Vi inledde starkt och visade att vi ville ha en bra prestation och ett positivt resultat med oss hem. Vi skapar en del chanser varav på frilägen som vi inte lyckas förvalta. Istället tar Öster ledningen när vi lite slarvigt tappar boll på egen planhalva och inte lyckas organisera vårt försvarsspel. 1-0 något orättvist.

Vi fortsätter trumma på och skapar chans på chans utan att få utdelning. Tillslut lyckas Argjend kvittera till 1-1 innan paus. 

Vi inleder andra halvlek lika starkt som första och känner att vi har kontroll på matchen när himmeln öppnade sig och det började ösregna med muller som närmade sig. Åskan kom allt närmre och efter 45 minuters väntan så var åskovädret borta men planen var ospelbar på grund av allt vatten som fallit. Vi inväntar fortfarande på besked om hur matchen avgörs.

<< Tillbaka