SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Trelleborgs FF - Mjällby AIF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 01 augusti, 13:00
Plats:Vångavallen, Trelleborg D-plan konstgräs
Serie:P16 Nationell Grupp 1
Samling:09:15, Furulundsskolan
Aktivitetsinfo: Tag med egen mat inför matchen. Efter matchen står klubben för mat.
Samling 9:15 Furulund, 9:40 Cirkel K Kristianstad, 9:50 Busshållplats Vä E22, 11:30 Trelleborg.
Meddela vart du stiger på eller om du åker själv.
Nu laddar vi till Max och fokuserar inför matchen imorgon!
Återstart på Vångavallen
2020-08-02 19:04
Höstsäsongen inleddes med en tuff bortamatch mot Trelleborgs FF som tagit 9 poäng av 9 möjliga inför matchen.
Vi inleder bra och lyckas bra med våra motrörelser och skapar någon halvchans innan fem minuter var spelade. Redan i den 6:e minuten skulle dock hemmalagen ta ledningen när de slår en djupledsbollar bakom vår backlinje och sätter dit friläget. Tufft.

Matchen är ganska jämn där båda lagen försöka komma in bakom motståndarnas backlinje men det skapas inte så mycket åt något av hållen. I den 31:a minuten tappar vi boll på offensiv planhalva och hinner inte sätta press på deras bollhållare som trär in en boll bakom vår backlinje. Trelleborgsspelaren rundar Elia som försökte avvärja friläget och 2-0 var ett faktum. Efter 2-0 tar vi över och precis innan halvtid så skjuter Yass in 2-1 efter att vi fått fast bollen ett tag på deras planhalva. Ett psykologiskt viktigt mål.

Vi pratar om vad vi kan förbättra och kommer in i andra halvlek med en härlig attityd. Vi skapar tidigt ett tryck och i den 51:a minuten slår Yass ett hårt inlägg som Malte möter perfekt i straffområdet och styr upp bollen i nättaket. Bara fem minuter senare så kastar vi ett snabbt inkast i djupled där Harry dribblar och driver in i straffområdet från vänster och lyckas lobba målvakten till 3-2 till oss.

Vi fortsätter spela bra och TFF känns stressade av vändningen. I den 80:e minuten bryter deras forward i vår speluppbyggnad och får ett friläge som de förvaltar till 3-3. Vi fortsätter spela bra och skapar några halvchanser tack vare vår press. Fotbollen är grym ibland och den här matchen visade den sig från sin grymmaste sida. Precis i slutminuten så lyckas TFF kontra efter vi haft en bra chans och sätta dit 4-3 som sedermera blev slutresultatet.

En fantastisk insats av våra spelare som förtjänade åtminstone en poäng med sig till Strandvallen. Vi har ett bra go i laget med oss i nästa träningsvecka när vi förbereder oss för hemmamatch mot Ystads IF FF.

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 22/6 19:00
9 - 0  
Sön 19/6 11:00
2 - 2  
Lör 11/6 13:00
1 - 3  
Fre 3/6 18:30
6 - 0  
Tor 26/5 15:00
Lör 21/5 13:00
2 - 1