SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Mjällby AIF - Kalmar FF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 23 juni, 19:00
Plats:Strandvallen
Serie:P16 Nationell Grupp 1
Samling:17:15
Blytung seger efter bra prestation
2020-06-24 14:33
Kalmar FF kom till Strandvallen och gästade oss i sista seriematchen på den väldigt korta vårsäsongen. Planen var i utmärkt skick och det var fantastiska förutsättningar för en bra kvällsmatch.

Både lagen börjar bra med många kombinationer och redan i den 5:e minuten tar vi ledningen efter att Harry vunnit boll på offensiv planhalva och spelar fram Filip som avslutar på ett tillslag till 1-0. Kalmar äger mycket boll men skapar inte några riktigt heta chanser. Vi har mycket möjligheter i våra omställningar men blir lite stressade att sätta den avgörande passningen.


I den 38:e minuten gör Kalmar det bra när de kommer in bakom vårt mittfält och skjuter ett långskott som går över Hugo och in i mål till 1-1. Vi svarar ganska omgående och gör 2-1 i den 41:a minuten när Oscar tar emot ett överlångt inlägg och avslutar. Målvakten lämnar en retur som Hannes forcerar in.


Andra halvleken var lite böljande men vi spelar väldigt disciplinerat i vårt försvarsspel och visar på en frejdig offensiv i våra omställningar. Vi skapar många chanser att utöka ledningen men lyckas inte med de sista detaljerna. Vi släpper inte heller till några chanser eller mål och tar en blytung seger med oss.


En fortsatt utveckling på våra prestationer som också belönas med en seger. Nu väntar en träning på torsdag innan ett sommaruppehåll.


<< Tillbaka