SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Mjällby AIF - FK Karlskrona
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 17 juni, 19:00
Plats:Strandvallen
Serie:P16 Nationell Grupp 1
Samling:17:30
Blekingederby i andra omgången
2020-06-20 17:43

Efter premiären mot BK Olympic var det dags för hemmamatch mot länsrivalen FK Karlskrona. En match som blev lika tätt som förväntat.


Vi inleder mycket bättre än mot Olympic men Karlskrona är tuffa och försvarar sig väl. I den 31:a minuten lyckas FKK göra 0-1, något orättvist på en omställning. Lyckligtvis gör 1-1, 2 minuter senare när Malte sätter ett långskott i krysset. Ett mycket vackert fotbollsmål. Vi äger mycket boll och skapar några chanser till innan halvtid.


Argjend fick ett gult kort i första halvlek för tröjdragning där nivån var annorlunda vid ett tidigare tillfälle när Karlskronaspelare gör en liknande förseelse. Annars är det en tuff match där vi ligger i förarsätet.


I den andra halvleken växlar vi upp och pressar bättre tillsammans. I den 52:a minuten så vinner vi boll och kontrar på ett fint sätt där till slut Deniz gör 2-1. Dessvärre för vår del får Argjend sin andra varning i den 70:e minuten och vi fick spela med en spelare mindre. 


74 minuter spelade och FKK lyckas bryta genom och 2-2. Efter deras kvittering så gör vi det riktigt bra och styr matchen trots det numerära underläget. Vi är en träff i ribbkrysset ifrån att ta alla 3 poängen. 


En mycket väl genomförd prestation av samtliga spelare som bådar gott inför nästa omgång hemma mot Kalmar FF 23/6 kl 19.00.


<< Tillbaka