SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
BK Olympic - Mjällby AIF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 14 juni, 14:00
Plats:Lindängens IP, Malmö B-plan
Serie:P16 Nationell Grupp 1
Samling:12:00
Premiären avklarad
2020-06-14 21:24
Vi åkte ner till Malmö denna soliga söndag för att spela premiär i P16 nationell mot BK Olympic, som hälsade oss välkomna med en fin gräsplan.

Vi är inte riktigt på hugget första delen av matchen och möter ett Olympic som startade med väldigt mycket energi. I den 19:e minuten tar Olympic rättvist ledningen genom en boll bakom backlinje och ett skott högt placerat vid första stolpen. En stund senare så tar vi över matchen mer och mer och har ett par riktigt bra chanser där vi med fina motrörelser och djupledslöpningar skapar frilägen. I första halvlekens sista spark gör Filip mål på en situation där motrörelserna sitter och Filip viker inåt och avslutar med vänsterfoten. 1-1 i paus.


Vi inleder andra halvleken mycket piggare och har tagit över momentum. Vi skapar ett par heta chanser och det känns som att ett ledningsmål för oss hänger i luften. I den 55:e minuten så får Olympic en frispark på sin högerkant. De väljer att skjuta lågt mot första stolpen och bollen smiter in till 2-1. I den 65:e minuten gör Olympic 3-1 när de slår en djupledsboll och lyckas hinna först på bollen och lobba in slutresultatet.


Inte riktigt den prestation vi hoppats på och vi vet att vi kan göra bättre ifrån oss. Nästa match är redan på onsdag mot FK Karlskrona så vi har chans på snabb revansch.


BK Olympic-Mjällby AIF 3-1 (1-1)


<< Tillbaka