SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Mjällby AIF
vs
Örebro SK
Mjällby AIFvsÖrebro SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 oktober, 15:00
Plats:Strandvallen
Samling:13:30, Klubbstugan
Förlust
2021-10-17 08:03

Tyvärr blev det förlust mot Örebro SK på hemmaplan med 0-1 (0-0). Örebro som hade många timmars bussresa i kroppen visade direkt att de var redo för kamp. De vann de flesta dueller och förde spelet. Hemmalagets spelare var inte redo till 100 %. Dock skapade ÖSK inte några rejäla målchanser och hemmalaget hade lika många "nästan lägen". 

Andra halvlek startade klart bättre från hemmalaget sida som tog tag i matchen direkt. Och ju längre matchen varade så blev hemmadominansen än mer. Tyvärr så bjuder vi bortalaget på energi genom att ta en onödig frispark som de gör mål på. 25 minuter kvar och vi fortsätter att pressa på och ha stort bollinnehav. Dock utan att komma till rejäla avslut. Vi spelade bra fram till straffområdet där Örebro var duktiga att försvara. 

Örebro vinner matchen genom att de fightas i 90 minuter och även bitvis spela bra fotboll. Hemmalagets spelare behöver höja sig ett par snäpp (från matchstart) om det ska finnas möjlighet till fler segrar. 

Nästa match är på söndag borta mot Trelleborgs FF kl 14.00. 

Webmaster

 

<< Tillbaka