SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Mjällby AIF
5 - 0
Östers IF
Mjällby AIF5 - 0Östers IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 07 augusti, 13:00
Plats:Strandvallen
Tävling:
Matchnummer: 000461133
Samling:11:30
Gedigen laginsats gav segern
2021-08-08 08:56

Lördagens hemmamatch mot Östers IF spelades på Strandvallens fantastiska A-Plan . Under dessa förutsättningar, som Mjällby AIF som förening erbjuder, är det svårt att klaga på matcharrangemanget. 

 

De gulsvarta lirarna började matchen med bra rörelse och passningsspel och redan efter 7 minuter så gjordes 1-0. Halvleken fortsatte med bra prestationer av killarna och hemmapubliken njöt i augustivärmen. Det vi pratat och tränat på i veckan genomfördes till 100 % och det var kul att se. När den duktige domaren blåste av för paus hade Maif gjort ytterligare 2 mål.

 

Andra halvlek började som den första med bra spel och kombinationer. Vi gjorde byten tidigt under halvleken och alla utespelare fick bra med speltid. De ersättare som är födda 2005 har även match under söndagen med P16, så där får de utvecklande speltid. Maif gjorde ytterligare två mål innan matchen var slut och det var viktigt att nollan blev intakt bakåt. När vi spelar som ett lag och gör det vi är bra på så ökas möjligheten till bra prestation. Och då kommer också resultatet och 5-0 speglar ungerfär hur matchen såg ut.

 

Nu laddar vi om och redan på onsdag är det match igen borta mot Helsingborgs IF.

 

Webmaster

 

<< Tillbaka