SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Halmstads BK
2 - 2
Mjällby AIF
Halmstads BK2 - 2Mjällby AIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 30 juni, 18:30
Plats:Halmstad Arena P2
Tävling:
Matchnummer: 000461095
Samling:17:00
Oavgjort mot Halmstad BK
2021-07-02 08:21

På onsdagskvällen spelade vi den näst sista matchen innan sommaruppehållet. För motståndet stod Halmstad BK för, som vi redan mött en gång i seriespelet. Då förlorade vi på hemmaplan med 1-5 så vi var verkligen revanschsugna inför "rond 2". Matchen började i högt tempo där det tidigt skapades målchanser för bägge lagen. Det var dock laget från Listerlandet som lyckades spräcka nollan i mitten av första halvlek. Bägge lagen fortsatte spela väldigt bra fotboll och supportrarna från Mjällby verkade mest nöjda över spelet. När de flesta väntade på halvtidsvila så gjorde hemmalaget mål i sista minuten (precis som när vi mötte dem på hemmaplan) på ett välplacerat skott.

 

Det var lite hängiga huvud i det gula laget när de vandrade ut till parkbänkarna som var avbytarbås för kvällen. Vi var dock överens att prestationsmässigt hade vi gjort en väldigt bra första halvlek. Hängiga huvud var som bortblåsta när domare blåste igång andra halvlek på Halmstad Arena Plan 3. Vissa taktiska förändringar från bägge lagen förändrade inte tempo och kvalitén på matchen. Återigen var det bortalaget som tog ledningen efter ca 15 minuter efter ett fint anfall som innehöll både motlägsfinter och fina löpningar. Glädjen var stor bland de som spelade och även ersättarna firade rejält på behagligt avstånd från varandra! Efterhand så gjordes en hel del byten och matchen fortsatte i bra tempo och imponerade spel. Det fanns målchanser att utöka ledningen men med ca 10 minuter kvar pekade domaren på straffpunkten för hemmalaget. Det fanns tyvärr inte tillgång till VAR så vi fick lita på att domarens ögon hade rötgensyn. Straffen placerades säkert bakom Mjällbys keeper. Resterande tid av matchen innehöll ett par halvchanser för respektive lag men utan att förvaltas på ett effektivt sätt. Matchen slutade 2-2 och det var återigen en utvecklande match för Mjällby AIF:s P17 lag. 

 

På söndag spelar vi borta mot Utsiktens BK kl 14.00 och vi hoppas på rejält stöd från våra supportrar.

 

Webmaster

 

<< Tillbaka