SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
IFK Norrköping FK
1 - 1
Mjällby AIF
IFK Norrköping FK1 - 1Mjällby AIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 05 juni, 15:00
Plats:Platinumcars Arena
Tävling:
Matchnummer: 000461033
Samling:08:00, Stationen Sölvesborg
Seriepremiären avklarad
2021-06-05 18:24

Efter ca 7 månaders försäsong var det äntligen dags för seriepremiär för P17 gänget. IFK Norrköping på bortaplan var premiärmotståndet på lördagseftermiddagen. Denna lördag var den klart varmaste dagen hittills i år och det var jobbigt att bara titta på.  Det syntes i första halvlek att spelarna var lite nervösa och spelet funkade inte helt enligt plan. Men det var inget fel på inställningen och det kommer man en bra bit på vägen med. Det vaskades fram målchanser åt bägge hållen men hade det varit en boxningsmatch hade nog hemmalaget haft poängövertal. Och det var även IFK Norrköping som tog ledningen i mitten av första halvlek.

 

Efter pausvila och några taktiska råd från bägge lägrena fortsatte hemmalaget att vara bollförande. Värmen började även ta ut sin rätt och det blev flera byten (även om det vara vattenpaus i bägge halvlekarna) efter hand. Vi vet att vi är starka fysiskt och mentalt så att kvitteringen kom i 70:e minuten var ingen överraskning för oss. Efter kvitteringen fick vi än mer energi och vi gick för ett andra mål. Tyvärr grusades forceringen av en utvisning med ca 10 minuter kvar. Istället fick de gula boysen som va kvar på planen slita än mer. När domaren blåste av matchen så kändes 1 poäng helt ok även om vi alltid satsar på seger.

 

Nu laddar vi om med en härlig bussresa och nästa match blir på onsdag 9 juni hemma mot Utsiktens BK klockan 18.00.

 

Webmaster

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Tillbaka