SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Mjällby AIF
vs
IFK Värnamo
Mjällby AIFvsIFK Värnamo

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 26 november, 13:15
Plats:Multi Copy Arena
Målfest i match nummer två
2022-11-29 11:45

Ligacupens andra omgång mot IFK Värnamo blev en svängig historia. Vi började matchen på ett mycket bra sätt och spelade ut hela vårt register. De gula grabbarna gjorde också två mål under denna perioden. Men efter 2-0 målet som kom i 20:e minuten så vände matchen till bortalagets fördel. Mycket tack vare att vi slutade löpa utan boll, blev bekväma i försvarsspelet och bitvis frångick våra principer i off och def. Bortalaget vände på matchen och med en kvart kvar så gjorde de ledningsmålet och vi var i rejäl brygga. Men då gör vi en kraftsamling och tar tag i matchen igen. Och vilken moral vi visade sista 15 minuterna där matchen vänder igen och vi gör två snabba mål. 4-3 ledning och vi försökte få till ytterligare något mål för att få bättre målskillnad. Tyvärr så lyckades vi inte sätta dit någon mer boll utan matchen slutade 4-3 men tre viktiga poäng till Mjällby AIF.

 

Vi har fortfarande möjligheten till gruppseger men då behöver vi vinna vår match och samtidigt förlita oss på rätt resultat mellan IFK Värnamo och Kalmar FF.

 

Sista omgången spelar vi mot Östers IF på lördag 3 december på Strandvallens nylagda konstgräsplan kl 13.45. 

 

Webmaster

 

<< Tillbaka