SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Mjällby AIF
2 - 0
Falkenbergs FF
Mjällby AIF2 - 0Falkenbergs FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 15 oktober, 14:00
Plats:Strandvallen
Tävling:
Matchnummer: 000431164
Samling:12:30
Spänningen fortsätter i toppen
2022-10-17 12:29

Om det var thigt i toppen inför helgens matcher så är det inte mindre spännande nu. Serieledande Kalmar FF förlorade överraskande hemma mot Skövde AIK medans serietvåan Gais vann hemma mot Ängelhoms FF med 3-2. Detta innebär att Gais passerade Kalmar och leder med 1 poäng.

 

Vi själva gjorde jobbet och vann med 2-0 (0-0) efter en ganska medioker insats. Det kändes som att vi inte var lika fokuserade som i matchen mot Kalmar och det var flera felbeslut under matchen. Dock är det starkt att vinna matcher där vi inte spelar på topp. De tre poängen som segern innebar gjorde att vi nu är 2 poäng från kval och 3 poäng till serieledning.

 

Med två omgångar kvar så kommer det bli otroligt spännande i toppen. Vi, Gais och Kalmar har en hemma och en bortamatch kvar innan vi kan summera tabellen. På lördag har vi bortamatch mot Skövde och vi börjar med att fokusera på den och hoppas på en bra prestation. Vi vet att vi behöver hjälp från andra lag för att klättra i tabellen men det är ingenting vi kan påverka.

 

Vi vill även tacka Falkenbergs mycket trevliga ledarstab för ett trevligt bemötande.

 

Webmaster

 

<< Tillbaka