SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Mjällby AIF
0 - 0
Kalmar FF
Mjällby AIF0 - 0Kalmar FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 08 oktober, 14:00
Plats:Strandvallen
Tävling:
Matchnummer: 000431155
Samling:12:30
Oavgjort i toppmötet
2022-10-10 13:39

Lördagens match mot serieledarna Kalmar FF blev så jämnn som många trodde och slutade 0-0. Det kändes i oklädningsrummet och på uppvärmningen att det vara väldigt viktiga poäng som stod på spel. Spelarna var väldigt fokuserade, taggade och säkerligen lite nervösa inför uppgiften.

 

Bägge halvlekarna var rätt lika där det var ett högt tempo och rejäla närkamper. Spelmässigt hade Kalmar lite mer boll men chansmässigt va det rätt skralt med målchanser för respektive lag. Ett bra kollektivt försvarsspel från bägge lagen gjorde det svårt att skapa klara chanser. Hemmalaget försökte få till en forcering i slutet genom att flytta fram fler spelare utan framgång. Eftersom serietvåan Gais överraskande förlorade så hade tre poäng varit än viktigare för de gulsvarta. 

 

Med tre matcher kvar att spela så leder Kalmar på 52 poäng, Gais är tvåa på 50 poäng och Mjällby AIF trea på 47 poäng. Vi kommer aldrig ge upp och kommer vara rejält laddade till hemmamatchen mot Falkenbergs FF på lördag kl 14.00.

 

Webmaster

 

<< Tillbaka