SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Mjällby AIF
4 - 1
VMA IK
Mjällby AIF4 - 1VMA IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 17 mars, 17:45
Plats:Strandvallen C plan
Vinst mot WMA
2022-03-18 11:16

Torsdagens match mot div 3 laget WMA slutade 4-1 (2-0) till de gulasvarta grabbarna. Vi rivstartade med högt tempo och mycket löpningar utan boll och efter 4 minuter ledde vi med 2-0. Efter det så tappade vi i intensitet och kvalitén skönk. Dock hade vi ett gäng målchanser som borde resulterat i fler mål. 

 

I paus så pratade vi om vilka ytor vi skulle överbelasta och vi gjorde 3-0 på exakt detta, kul! Bägge lagen gjorde ett gäng byten i paus och ju längre matchen varade så blev det lite för mycket hawaii över spelet. Men viktigt att alla friska spelare i truppen fick bra med speltid och nu gäller det att finslipa detaljer till serien börjar om 2 veckor. Men först har vi DM match för födda 2004 fredag 25 mars borta mot FK Karlskrona. Söndag 27 mars ska vi åka till Kalmar för sista träningsmatchen för denna försäsong.

 

Trevlig helg!

 

Webmaster

 

<< Tillbaka