Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till U16

U16 Ligacupen 2018/2019
2018-11-03 23:35
Vi passar på att hälsa spelare från bl.a. Asarums IF och SGIF välkomna till MAIF:s U16 trupp och en intressant Ligacupsäsong där vi i första gruppspelet blivit lottade mot Bjärreds IF, Helsingborgs IF och Hässleholms IF. Tränar gör vi tis och tor 18.10-19.40 så länge Ligacupmatcherna pågår.
Ligacupen U16 Maif- Karlskrona 4-0 (3-0)
2017-11-24 19:49
Vi fick ett härligt slut på säsongen när länsrivalen Karlskrona kom på besök till ett blött strandvallen. 
Vi visade direkt upp ett spel som Karlskrona hade svårt att hänga med i.  Täta bakåt och riktigt vassa i omställningarna som flera gånger ledde till friläge för oss. Resultatet 3-0 i halvtid var i underkant det skulle kunna varit det dubbla men oskärpa o en duktig bortamålvakt räddade gästerna från fler baklängesmål. 
I andra halvlek fortsatte vi spela en fin fotboll och när 4-0 kom efter en kvart var resten av matchen en transportsträcka. 
Summering av ligacupens första gruppspel blir tre bra matcher av oss! Mot Kalmar i första matchen åker vi på några onödiga baklängesmål på omställningar  när vi pressar på för mål, det är väl igentligen enda plumpen.
Nu är året slut och vi har gjort det riktigt bra! 
I serien förlorade vi inte en enda match och vann därmed serien överlägset. 
I cupspelet under året har vi fått pisk av AIK, Örebro,Örgryte och Kalmar,  vi har vunnit mot lag som Öster, Varberg och Karlskrona. I alla förlustmatcher utan i matchen mot AIK (som var bättre än oss) hade vi häng spelmässigt. Mjällbys 02 lag har definitivt framtiden för sig//
Roger M
Ligacupen Maif-Öster 2-0 (1-0)
2017-11-20 20:59
Ny match i ligacupen nu mot ett bra och spelskickligt Öster. Den här matchen satte vi dock försvarsspelet nästintill perfekt. Öster skapar en riktigt het chans på hela matchen och den tar lyckligtvis i ribban.
Vi skapar betydligt mer, har fyra rena friläge och dessutom några vassa skott tät utanför. Vi har också två riktigt farliga hörnor. Vinsten med 2-0 är rättvis och killarna visar återigen att de håller på denna nivå.
En riktigt bra laginsats. 
Nu väntar säsongens sista match killarna ställs mot Karlskrona och en plats i ligacupens A- slutspel står på spel!  En härlig avslutning på en bra säsong. 
Ligacupen Kalmar FF- Maif 5-1 (1-1)
2017-11-12 09:24
När man hör 5-1 tror man förmodligen att vi blivit utspelade av Kalmar..Så var verkligen inte matchen.
Kalmar tar ledningen redan efter tre minuter på en fin nick efter inlägg från högerkanten. De äger sedan spelet i en tiominutersperiod. Sedan händer något.. Vi kliver upp i plan, tar snabbare beslut och börjar ta över spelet.
Efter halvtimman spelad kommer okså en rättvis kvittering när vi efter bra spel kan rulla in bollen i öppet mål. Strax innan halvtid har vi ytterligare en jättechans där vi fria mot målvakten missar. 
Andra halvlek öppnar vi väldigt bra! Vi rullar upp Kalmar vid ett par tillfällen och ska med bättre effektivitet göra både 1 o 2 mål men skärpan vid frilägena finns inte idag..Här efter har Kalmar en 5 minuters period där de alldeles för enkelt gör 2 mål på hårda inspel från kanterna. 
Vi tar nytt mod till oss!  Flyttar fram positionerna ytterligare för att trycka på, skapar ytterligare friläge och ska dessutom ha en straff. Mitt i vår press sticker Kalmar upp,  skickar in bollen i vårt straffområde där bryts bollbanan olycklig av vår försvarare och in i eget mål och väldigt orättvist leder Kalmar matchen med 4-1.
I slutminuterna gör de sedan ett mål till.. 
Inte vår dag helt enkelt.Med bättre effektivitet hade vi tom kunnat vinna detta. Spelmässigt gör vi den bästa matchen mot så här bra motstånd i år.
Kalmar ruggigt effektivia! 6-6 i bra chanser. Säkert 60-40 i bollinnehav till oss och de vinner med 5-1.. fotboll är inte alltid rättvist.. 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Mjällby AIF, 15/11 07:51 
Mjällby AIF, 14/11 12:02 
Mjällby AIF, 12/11 12:01 
Mjällby AIF, 10/11 17:59