Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM
Välkommen som medlem i Mjällby AIF!

Nu är det dags för ett nytt år och vi har lite nyheter att informera er om.

Vi har börjat använda ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar för att utveckla vår verksamhet. Detta innebär att du som medlem kommer att kunna betala dina avgifter via digitala betalningsmetoder – en smidigare upplevelse för dig och en enklare hantering för oss. 

Detta kommer även att bidra till en minskad manuell administration för oss som förening då din betalning kommer att prickas av direkt i vårt system. Så fort du har betalt din Medlemsavgift får du tillgång till en oas av smarta funktioner i SportAdmins MedlemsApp, bl.a. ett digitalt medlemskort.


Medlemsavgift 2019

Enskild medlem 600kr, familj 900kr.


Du som redan är medlem sedan tidigare kommer att få en betalningsavisering för 2019 via mail.

Vi välkomnar även nya medlemmar att enklast registrera er via vår gulsvarta ruta "BLI MEDLEM" här på hemsidan!


En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr, beroende på beloppet, per betalning tillkommer. 

Vill ni ha ett fysiskt medlemskort, byta medlemskapsform eller avsluta ert medlemskap, kontakta kansliet via e-post info@maif.se alt 0766-365717.

MAIF-grabbar till landslagsläger!
2019-02-18 11:44
Vi säger stort grattis till våra spelare Albin Andersson, Noah Persson & Oliver Zetterqvist som är uttagna till Svenska Fotbollförbundets regionala landslagsläger pojkar födda 2003. Lägret sker på Bosön den 25-28 februari. Stort lycka till i landslagsdressen, grabbar!
Marknadskonferens i huvudstaden!
2019-02-13 18:14
Idag är Mjällby AIF på plats i Stockholm när alla marknadsansvariga i klubbarna i Allsvenskan och Superettan har möten och föreläsningar för givande erfarenhetsutbyten under två dagar. På agendan finns bland annat klubbutveckling, varumärke och samhällsnytta!
BLI MEDLEM