Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Fira seriesegern med Mjällby AIF på Ronneby Brunn!
2018-10-23 15:08
Fredagen den 23 november är det dags att fira seriesegern på riktigt hos vår samarbetspartner Ronneby Brunn. Ihop med spelare/ledare ger vi möjlighet till både sponsorer & supportrar att fira denna MAIF-tillställning tillsammans. Wallmans Christmas Show står för kvällens underhållning och vi får även avnjuta Brunnens berömda julbord.


25% rabatt till både sponsorer & supportrar!

Först till kvarn! Anmälan görs till: mats.mattsson@maif.se

Betalning sker på Ronneby Brunn vid ankomst. 


JULSHOWPAKET

- Logi en natt med del i dubbelrum 

- Entré till SPA

- Välkomstglögg

- Brunnens berömda julbord

- Wallmans Christmas Show 

- Frukostbuffé 

U19 | 1 bortapoäng mot Vasalund
2018-10-22 12:27

Under söndagen begav sig Mjällby AIF U19 till Stockholm för match mot Vasalund på Skytteholms IP:s konstgräs. Matchen slutade 1-1 vilket får anses vara rättvist, vi hade ett klart överläge i målchanser för det gulsvarta laget. Det skapades många målchanser från båda lagen och där de båda målvakterna stod för ett antal kvalificerade räddningar och där slutresultatet likaväl kunde varit 3-3.


1-0 18 min
1-1 75 min, Moltas Rydén


En ganska välspelad match där det var två lag som ville spela en passningsorienterad fotboll. Det var hemmalaget som var piggast till en början vilket kanske inte var oväntat då vi kom till arenan 45 min innan avspark pga av strul med vår buss. Killarna gör dock det mycket bra och efter några minuter så är vi inne i matchen på alla positioner. Vi skapar oreda med framförallt några vassa kontringar genom Moltas Rydèn, Filip Nilsson och Adam Pettersson som är nära att resultera i mål. Vi försökte pressa Vasalund högt då de försökte spela sig ur situationerna hela tiden, vi lyckades bra med det i stora delar av matchen och borde fått utdelning med det goda press spel som vi hade. Dock brände de offensiva spelarna för mycket möjligheter då vi vann bollen högt på motståndarens planhalva.


Det innebär alltid en risk bakåt med att spela högt och när vi var lite ouppmärksamma så kom det en längre boll bakom vår backlinje och Vasalunds vassa forward kunde sprinta ifrån oss och placera in ledningsmålet vilket inte var befogat då vi började ta över taktpinnen i matchen. Vi fortsatte att spela fotboll på ett positivt sätt och målchanser saknades inte mellan matchminut 20 och 40, men vi har svårt att göra mål trots bra möjligheter. Sista fem minuterna slarvar vi för mycket i vår speluppbyggnad och det är mer tur än skicklighet att inte Vasalund utökar ledningen, men vi klarar oss!


Vi var överens om att vi skulle fortsätta på samma sätt i andra halvlek, känslan från sidan var att fortsätta jobba hårt, spela högt och vinna boll tidigt på offensiv halva vilket vi hoppades skulle ge resultat i andra halvlek vilket det gör, men vi utnyttjar dock de möjligheterna på ett mindre bra sätt, med för tama avslut i de tre mot två samt två mot en situationerna som vi jobba oss till.

I 75 minuten får vi utdelning genom Moltas Rydèn efter en diagonal passning från Joseph Abedu. Moltas vänder bort en försvarare och kvitterar vackert, välförtjänt! Vi går verkligen för seger de sista 15 minuterna och har verkligen målchanser till att avgöra. Det har dock Vasalund också, men Max Rundkvist står för några kvalificerade räddningar matchen igenom och kvitterar ut ett högt betyg tillsammans med målskytten Moltas Rydèn.


En godkänd insats efter mycket hårt arbete från grabbarna matchen igenom, sista 1/3 delen är ett förbättringsområde som vi får jobba på tills den avslutande matchen i Slutspelsserien i Juniorallsvenskan mot AIK på lördag den 27/10 kl 1300.

 

Laget:

 

                        Max R
    Jacob K Hugo A Axel N Pontus J
       Adam P Moltas R Joseph A 
 Casper H 64    Hampus H    Filip N 85
                    

Ers:

William Heiman in 65

William Stjernberg in 86
William Yng
Eldin Kofrc

Linus Andersson
Joel Brorsson - MV

MAIF-TV|Presskonferens MAIF-Karlskrona 2-1 (2-0)
2018-10-20 20:00

Gulsvarta målskyttar: Buba och Prosper

Höjdpunkter MAIF-Karlskrona 2-1 (2-0)
2018-10-20 18:26

Gulsvarta målskyttar: Buba och Prosper