Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM
Digitala Bingolotter – en unik möjlighet för er och Mjällby AIF!
2020-04-06 07:23
Påskveckan är här och förutom massa godis, ägg och letande i buskarna så är det även en påskbingot med ett stort vinstregn under söndagskvällen den 12 april.

Fem bingospel, 50.000 vart 5:e minut, spel på världens största bingolott och 18 miljoner i vinstpotten. Det är prisbordet som väntar, och du kan enkelt och smidigt beställa dina bingolotter digitalt, något som blivit otroligt populärt i dessa tider.

För att beställa dina lotter digitalt och dessutom ge ett bidrag till Mjällby AIF trycker du på länken HÄR.

Tack för att du stöttar Mjällby AIF! 
Mjällby AIF släpper webbmatch - Vi behöver ert stöd!
2020-04-02 12:00

Världen är upp och ner och det är en verklighet just nu som vi inte känner igen. På Listerlandet har det som tidigare sett omöjligt ut kunnat bli möjligt, något vi skall sträva efter igen. Nu behöver vi verkligen hjälp från supportrar, samarbetspartners och andra fotbollsälskare - nu visar vi att regionen genom MAIF är starka. 


Den 12 april 14.30 skulle bli klockslaget Mjällby AIF tillsammans med supportrar och samarbetsparters sparkade igång det Allsvenska fotbollsåret 2020. Hur mycket vi vill så kan vi inte få det att bli verklighet, men vi kan ändå se till att samla alla Supportrar, eldsjälar, samarbetsparters, spelare, och ledare under samma klockslag och stötta vår fotbollsklubb. Mjällby AIF kommer därför genomföra en unik webbmatch med avspark 14.30 den 12 april. 


Vi vill fylla Strandvallen – och vi vill ge er grym underhållning tillbaka.


Genom att köpa en eller flera biljetter till matchen hjälper du föreningen enormt med ett ekonomiskt stöd – ett stöd som kommer vara väldigt viktigt och betydelsefullt för Mjällby AIF:s framtid.

Den historiska Webbmatchen är en 70 minuter lång match där vi visar exklusiva intervjuer, inslag, överraskningar med våra seniorspelare som huvudpersoner. Varför måste Carljohan Eriksson och Moses Ogby sätta sig ner? Vad är det för fysisk kamp på konstgräsplanen med Jacob Bergström och vilka är de hemliga journalisterna som intervjuar lagkapten David Löfquist?

 
Webbmatchen kommer endast vara tillgänglig för de som köper biljetter genom en speciell kod du får vid ditt biljettköp. Välj ståplats, sittplats, företag eller det guldbiljett – köp hur många biljetter du vill – Mjällby AIF tackar för all hjälp vi får och hoppas ni uppskattar det vi ger tillbaka.


Klicka HÄR för att komma till biljettförsäljningen till vår webbmatch

 

OBS: 

Precis som när du köper årskort eller lösbiljett inför Allsvenskan kommer du behöva skapa ett konto via vår biljettleverantör AXS. Har du köpt årskort kan du använda samma inlogg. Det är enkelt och låt inte denna proceduren hindra ditt tacksamma stöd till Mjällby AIF.

Har du av någon anledning svårt att betala din biljett på detta vis men ändå vill stötta, kontakta Jacob Lennartsson på jacob.lennartsson@maif.se eller 0456 440 042.

Och tänk på – tillsammans så löser sig det mesta och blir bra tillslut. För vi vill fortsätta göra det omöjliga möjligt. 

Mjällby AIF korttidspermitterar personal
2020-03-31 08:00

Hela samhället befinner sig i en tuff tid på grund av Coronapandemin och Mjällby AIF är en del av samhället. Detta påverkar såklart även oss och vi tvingas nu vidta åtgärder för att säkerhetsställa klubbens ekonomi.


Vad Coronapandemin kommer få för konsekvenser vet vi ännu inte. Vi kan i detta läge enbart ställa prognoser på resultatet, både hälsomässiga och ekonomiska. Dessa prognoser är såklart oerhört svåra att göra och de innebär en stor grad av osäkerhet. Vi måste dock göra dem för att ge oss vägledning i vilka beslut vi behöver fatta här och nu.


Mjällby AIF har sedan Corona kom arbetat aktivt med att ställa prognoser på hur detta kommer påverka vår ekonomi och utifrån dessa vidta åtgärder allt eftersom. Vi är nu i ett läge där vi tror att detta kommer påverka oss på ett sätt som får betydande negativa ekonomiska effekter på intäktssidan även om matcherna kommer igång som planerat i juni. De två stora delarna handlar om uteblivna sponsorintäkter samt intäkter i samband med hemmamatcher. 


Detta tvingar oss nu att vidta nödvändiga åtgärder på kostnadssidan för att minimera de negativa effekterna från de minskade intäkterna. Vi tar ansvar för vår ekonomi och agerar nu genom att korttidspermittera spelare och ledare i A-trupp samt personal på marknad/kansli, klubbchef och sportchef. Detta görs initialt 1 april – 31 maj.


Samtidigt tittar vi på nya möjligheter på intäktssidan för att kunna få in intäkter och där kommer våra supportrars och sponsorers hjälp bli helt avgörande. Detta kommer vi att återkomma till.


Fredrik Danielsson, klubbchef:

- Vi behöver alla hjälpa till i denna utsatta situation som vi nu hamnat i. Det är en högst osäker tid vi lever i och vi behöver ta höjd för de effekter som Coronapandemin kan få. Vi har haft en mycket god dialog med spelare, ledare och personal som har stor förståelse för den uppkomna situationen och alla vill hjälpa till för att bidra till att hjälpa Mjällby AIF. Det är fantastiskt att se den solidaritet som har präglat samtalen vi haft. Vi har bestämt oss för att ta oss igenom detta tillsammans vilket vi nu gör. I Mjällby AIF gör vi det omöjliga möjligt, det har vi visat många gånger. Nu har vi hamnat i en situation där vi alla behöver gå samman och besegra en ny motståndare, vilket vi också ska göra.

 

David Löfqvist, lagkapten:

- För oss spelare har det varit en självklarhet att hjälpa till i den situation som nu råder. Hela samhället har en tuff tid framför sig och det finns dem som är betydligt mer drabbade än vi. Vi i Mjällby AIF har i flera år slitit hårt för att komma dit vi är och vi tänker inte låta Corona ta detta ifrån oss. Tillsammans hjälps vi åt för att vi snart ska spela allsvensk fotboll på Strandvallen igen.  

 

Stötta MAIF genom att köpa dina lotter - vi skickar hem lotterna till dig
2020-03-29 09:00
För någon vecka sedan meddelade Mjällby AIF att försäljningen av Bingolotter på Extra pausade tills vidare. Anledningen var att klubben inte ville utsätta de ideella eldsjälar som står för försäljningen för någon onödig risk. 

Men klubben är oerhört glad och tacksam över att många fortsatt att fråga och visat en vilja att stötta oss med att köpa lotter. Därför inför vi en ny rutin för att du fortsatt skall kunna stötta MAIF genom köp av Bingolotter varje vecka.

Såhär köper du en Bingolott genom Mjällby AIF:
OBS - Beställningen måste in senast under onsdagen då lotterna skickas på torsdag!

1. Ring din beställning till Thomas på 0708-23 05 66.

Eller...

2. Skicka ett mail till thomas.carlsson@maif.se. Skriv ditt namn, adress och vilka lotter + antal.

Swisha totalbeloppet till 123 508 71 01 (50 kronor enkellott, 100 kronor dubbellott eller 5-lott för 250 kronor).


Vi skickar sedan hem era lotter. (MAIF betalar porto)


Inför påskhelgen finns vi dessutom på plats fysiskt på Extra med lämplig personal vid följande tider:


Torsdag 9 april 11-17                  

Fredag 10 april 11-14                  

Lördag 11 april 10-16
Söndag 12 april 12-16
Akademiträningen på påsklovet framflyttad
2020-03-29 08:00

Mjällby AIF har i rådande situation beslutat att skjuta fram den planerade akademiträningen på påsklovet.


Mjällby AIF vet att många barn sett fram emot dessa dagarna på Strandvallen tillsammans med kompisar, men restriktionerna som finns just nu gör att de enda rätta beslutet är att skjuta fram akademiträningen.


Vi siktar istället på att komma tillbaka med nya krafter med sommarlovsakademi.Preliminärt datum i sommar är 11-12/8 på Strandvallens härliga naturgräsplaner.


För frågor kontakta: 


Stefan Ekstrand                           Patrik Rosengren

0766-365702                                 0766-365712

ekstrand@maif.se                     patrik.rosengren@maif.se

BLI MEDLEM