Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM
Stötta MAIF genom att köpa dina lotter - vi skickar hem lotterna till dig
2020-03-29 09:00
För någon vecka sedan meddelade Mjällby AIF att försäljningen av Bingolotter på Extra pausade tills vidare. Anledningen var att klubben inte ville utsätta de ideella eldsjälar som står för försäljningen för någon onödig risk. 

Men klubben är oerhört glad och tacksam över att många fortsatt att fråga och visat en vilja att stötta oss med att köpa lotter. Därför inför vi en ny rutin för att du fortsatt skall kunna stötta MAIF genom köp av Bingolotter varje vecka.

Såhär köper du en Bingolott genom Mjällby AIF:

1. Ring din beställning till Thomas på 0708-23 05 66.

Eller...

2. Skicka ett mail till thomas.carlsson@maif.se. Skriv ditt namn, adress och vilka lotter + antal.

Swisha totalbeloppet till 123 508 71 01 (50 kronor enkellott, 100 kronor dubbellott eller 5-lott för 250 kronor).


Vi skickar sedan hem era lotter. (MAIF betalar porto)


Inför påskhelgen finns vi dessutom på plats fysiskt på Extra med lämplig personal vid följande tider:


Torsdag 9 april 11-17                  

Fredag 10 april 11-14                  

Lördag 11 april 10-16
Söndag 12 april 12-16
”Det är en värdefull hjälp till oss”
2020-03-28 09:33

Mjällby AIF lanserade igår sin nya webbshop www.maifshop.se och det var väldigt många som passade på att handla. Webbshopen är i detta läget mer än bara en bra sätt att klä sig vackert - det hjälper även föreningen ekonomiskt. 


Jacob Lennartsson som arbetat från Mjällbys sida med årets souvenirer kommenterar såhär


- Det är en overklig verklighet alla människor just nu lever i. Fotbollen är inte viktigast, men en möjlighet att ge och hitta glädje i allt det tråkiga.


- Det finns en stor kraft från våra supportrar, faktiskt över stor del av landet, att stötta vår klubb i dessa tuffa tider. Att köpa souvenirer är viktigt del och värdefullt för oss, både ekonomiskt och för vårt varumärke. Vi vill verkligen tacka alla som handlar.


Har du inte handlat ännu?

Besök då gärna den nya webbshopen HÄR och klä dig som en MAIF-are. 


Mjällby AIF:s fysiska butiker på Strandvallen har renoverats och står redo för öppning - så fort klubben känner det är lämpligt för premiär kommer man kommunicera ut det.


På måndag öppnar Schack Matt i Sölvesborg en liten hörna med MAIF-souvenirer. Det är ett begränsat utbud och storlekar. Endast betalning via swish.

Då kan du köpa våra nya souvenirprylar
2020-03-26 10:15
Mjällby AIF kunde igår presentera föreningens nya samarbete med Sport Design Sweden om merchandise 2020. Det har skapat många frågor hur man kan köpa de nya produkterna, och här kommer svaren.

Imorgon fredagen 27:e mars 12.00 kommer den nya shoppen www.maifshop.se att lanseras. Webbshopen har fullt sortiment av de nya produkterna som Mjällby AIF kommer erbjuda till försäljning under året. Passa på! 

Mjällby AIF är också glada att kunna erbjuda från och med måndag 30:onde mars 10.00 försäljning av souvenirprodukterna på Schack Matt i Sölvesborg. Endast en begränsad del av sortimentet och storlekar kommer finnas på plats. Betalningen sker endast via swish. 

MAIF har även givit ett stort ansiktslyft till den fysiska souvenirbutiken på Strandvallen. Denna skulle invigts denna vecka, men eftersom omständigheterna är som den är så kommer denna premiär att skjutas fram. Klubben kommunicerar när den fysika butiken finns tillgänglig.

För frågor och funderingar kring souvenirer 2020 - maila Mjällby AIF på souvenirer@maif.se 
Officiellt: Nytt avtal kring merchandise
2020-03-24 12:25

Mjällby AIF kan idag presentera ett nytt samarbete vad gäller merchandise inför kommande Allsvenska säsong. Mjällby AIF och Sport Design Sweden kommer höja nivån betänkligt jämfört med tidigare säsonger. Här kommer en del nyheter kring upplägget. 


Mjällby AIF är glada över att få inleda ett samarbete med Sport Design Sweden och ser fram emot kommande säsong. Den 27:e kommer ett helt nytt sortiment finnas tillgängligt till försäljning i den nya webshopen, länk till sidan kommer senare i veckan.

På måndag 30:e mars kommer en del av produkter även finnas tillgängliga för köp på Schack Matt i Sölvesborg, ett samarbete Mjällby AIF är mycket glada över. Mer info om samarbetet kommer i veckan.

– Merchandise är ett spännande område där det finns en massa spännande möjligheter. Nu vill vi göra en ordentlig nysatsning tillsammans med Sport Design Sweden som har en lång erfarenhet inom merchandise området. Det känns oerhört roligt då vi kommer att få en förstklassig lösning med såväl produkter som distribution med en ny webbshop. Souvenirförsäljningen betyder mycket för oss, både när det gäller att bygga vårt varumärke och hitta nya intäkter, säger Fredrik Danielsson klubbchef på Mjällby AIF. 


Avtalet innebär en rejäl nysatsning och förhoppningen är att färga läktaren med alla nya produkter.


– Med lång erfarenhet som merchandise-leverantör till över 200 idrottsklubbar i världen, med lag från bland annat Premier League, Bundesliga, La Liga, NHL och Allsvenskan är vi rustade att ta Mjällby AIF:s produkter och försäljning till en ny nivå inför säsongen 2020. Vi är mycket glada över detta samarbete där vi kommer tillhandahålla ett helhetskoncept med allt ifrån en nylanserad webbshop till att få fram produkter som säljs på arenan och andra ställen, säger Peter Gagneus, E-commerce Manager, Sport Design Sweden. 


Med anledning av Corona så kommer öppning den fysiska butiken på Strandvallen att skjutas fram. Klubben har som ambition att öppna denna så fort vi anser det vara lämpligt och kommer kommunicera ut det.

"Nästa vecka kommer vi lansera projektet"
2020-03-23 15:45
Foto: Bo Åkesson, BLT

Mjällby AIF befinner sig likt alla andra i en stor ovisshet med tanke på allt som händer. Klubben har därför diskuterat fram ett nytt projekt som under nästa vecka kommer lanseras på hemsida och sociala medier.

 

Klubbchef Fredrik Danielsson kan hinta om att under nästa vecka kommer MAIF gå ut med ett stort och välarbetat projekt för att hjälpa Mjällby AIF i det läget man befinner sig under rådande Coronakriser.
Många Allsvenskan klubbar gick under förra veckan ut med hjälpinsatser där Mjällby tänker i samma banor, men vill samtidigt ge tillbaka.

Fredrik Danielsson kommenterar:


-Redan när matchen mot Falkenbergs FF skulle spelas utan publik så beslutade vi oss för att göra en insats. När allt blev som det blev tog vi ett beslut att vi inte ska göra detta snabbast av alla klubbar, men vi skall göra det riktigt bra. Mjällby AIF kommer vara i behov av ekonomisk stöttning men vi vill inte bara springa runt med tiggerimössan, vi vill även ge någonting tillbaka för de supportrar och företag som vill ge oss extra stöd efter omständigheterna.


- Vi har alla sett fram emot den allsvenska premiären mot IFK Göteborg den 12 april, något många av oss väntat länge på. När den nu inte kommer bli av vill vi ändå behålla dag och tid för att ge våra supportrar något att fortsätta att se fram emot. Utan våra supportar är vi ingenting. Just nu lägger vi därför ner mycket tid på Strandvallen för att driva ett projekt, som leds av Jacob Lennartsson och en av våra samarbetspartners, som vi tror mycket på. Under nästa vecka kommer vi lansera projektet vilket vi ser fram emot. 


Preliminär tid för lanseringen av projektet är satt till torsdagen den 2 april 12.00.

BLI MEDLEM