Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM
Matchdag | MAIF - GAIS
2019-05-26 07:25
Dags att stanna upp en sekund eller två. Stanna upp och tänka efter. Eller: om ni så vill. Ta ett djupt andetag. Att Mjällby är inne i en positiv trend är tydligt. Att vi i de avgörande lägena har marginalerna med oss är än mer signifikant. Bortamatchen mot Öster är ett exempel om något. Samtidigt: utfallet av en match kan härledas till din egen styrkeposition. Och vi gott folk, vi är starka. Robusta. Spelar med en bestämdhet som på sitt sätt inte lämnar utrymme för ödesmättade ting som tur eller slumpen.
 
Den tyngden som Bergström med flera levererar på topp stressar sönder motståndarnas försvarslinje. Det krymper ytorna för motståndarna. Minimerar tiden att åstadkomma konstruktiva vägar framåt. Försvaret arbetar nu mer i synk med mittfältet, vilket och bidrar till en helt annan pondus och stabilitet än vad som var fallet inledningsvis. Det är den typ av utveckling vi vill se. Det är djupt rotad metodik som kommer att ge fler segrar. Som kommer att ge fler underbara poäng.
 
Idag möter vi publiklaget GAIS. Makrillarna. Ett lag med anor. Ett lag som ska mötas med respekt.
GAIS ligger just nu i mitten av tabellen. Säkert en missräkning med tanke på hög ambitionsnivå. Laget har endast lyckats med att göra 1 mål i snitt framåt under de 9 inledande omgångarna. Självklart är detta inget Mjällby kan fästa någon stor vikt vid. Vi måste gå in offensivt och möta varje utmaning med samma pondus, samma kraft som varit fallet under de senaste matcherna. Vi vet att Strandvallen är vår. Det är en ointaglig borg där ingen - oavsett klubb - kommer att ges någon form av beslutanderätt. Den rätten äger Mjällby AIF. 
 
Nu gäller det att bygga vidare på det positiva momentan vi grundlagt. Fylla orden med substans. Ge spelet samma fina kontur. Koncentrera oss på att bibehålla fokus.
Nu gäller det att ta tre nya poäng. Vi är kraftigt på gång. Detta måste utnyttjas till max.
 
Varmt välkomna till vallen, avspark 15:00!

/Anders Olsson
På Söndag är det dags igen...
2019-05-24 11:00
Mjällby har ett fint facit mot GAIS de senaste åren på hemmaplan. Får vi se en ny seger på söndag kl. 15:00?
Söndag 15:00!
2019-05-23 09:31
 
MAIF-TV | På djupet med Óttar, Gísli och Buba
2019-05-22 07:55

Veckans djupintervju är med våra engelskspråkiga profiler.

Bland annat berättar dem hur det är att vara heltidsproffs, 

med högre krav både från omgivningen och från sig själva.

MAIF - GAIS på söndag kl. 15!
2019-05-21 10:46
Ny utmaning väntar för A-truppen på söndag kl. 15:00 när GAIS gästar oss. Vi uppmanar SAMTLIGA att ta sig till Strandvallen och stötta vårt gulsvarta lag mot 6:e raka segern. För närvarande intar vi en andraplats i Superettan-tabellen och nu gäller det att vi tillsammans kämpar vidare. Sprid budskapet till alla ni känner så slår vi årets publikrekord på söndag! 
BLI MEDLEM