Norén inför Ängelholmsmatchen!
2017-10-19 08:43

Hej Axel! Du gjorde en strålande insats i mittlåset tillsammans med Mbye i förra bortamatchen mot Kristianstad. Berätta lite om din syn på matchen?

Det var en bra match från vår sida. Vi fick utdelning på våra chanser och var ett bättre lag spelmässigt. Kontrollerat helt enkelt!

 

Trots din unga ålder på 18 år så har du startat en del matcher den här säsongen. Vad anser du dig själv behöva utveckla och vad är din målsättning med karriären?

Jag behöver utveckla min fysik men även samtliga detaljer som fotbollsspelare. Jag vill bli så bra som möjligt och mitt mål är att spela så många matcher det bara går. Genom speltid kommer utveckling. 

 

Du har varit med på resan i Mjällbys starka fotbollsakademi. Vad är din uppfattning gällande hur vi jobbar för att få fram nya talanger?

Framförallt så har vi bra tränare som tänker på varje spelares utveckling. Eftersom konkurrenssituationen är stor så tycker jag att man jobbar bra med att varje individ ska bli bättre - vilket då även gör laget starkare.

 

Söndagens motståndare Ängelholms FF slog vi borta i våras med 2-1. Vad ska vi se upp med från deras sida?

Jag har inte så bra koll på dem. Men vi ska inte tänka så mycket på vilken motståndare vi möter utan istället fokusera på vårt egna spel. Sen är det bara att köra på!

 

Till sist, hur tror du matchbilden kommer se ut i söndagens kamp och vad blir slutresultatet?

Det kommer bli en svår kamp som alla andra höstmatcher men vi ska ut och kriga från första minut. Med detta slit så kommer slutresultatet bli 3-0 till Mjällby.

Spelarbesök på marknadssidan!
2017-10-18 12:09

Denna veckan har vi spelarbesök på marknadssidan. Vår duktiga vänsterback Oskar Sverrisson gör sin praktikvecka hos Mjällby AIF genom sin högskoleutbildning Sport Management i Malmö - som han genomför parallellt med fotbollsyrket.


Oskar kommer jobba med uppgiften "Marknadsföring inom sport" kopplat till Mjällby AIF. Vi ser fram emot slutresultatet och önskar honom lycka till med framtida studier.


En hälsning från Oskar:


- Alla till vallen på söndag. Tillsammans jobbar vi in 3 poäng!

Uttalande från Mjällby AIF
2017-10-17 16:27

Mjällby AIF kan informera att vi nått en överenskommelse med Helsingborgs IF gällande Mamudo Moro. Sedan det blev klart att Moro inte kan vara kvar i Mjällby AIF har flera klubbar högre upp i seriesystemet hört av sig. Helsingborgs IF har dock hela tiden känts som det bästa alternativet, både för Moro och för Mjällby AIF. 


Mjällby AIF är, trots omständigheterna, stolta & glada att vi som klubb kunnat spela en viktig roll för Moro när det gäller hans fantastiska utveckling som fotbollsspelare. Vi är övertygade att han nu kommer att ta nästa steg på utvecklingstrappan hos Helsingborgs IF. 


Vi önskar Moro all lycka i framtiden och hoppas att våra vägar korsas igen! Han är alltid välkommen tillbaka till Mjällby AIF & Strandvallen.


/Ordförande

Tävling på vår Facebooksida!
2017-10-17 13:11

Välkomna in på vår Facebooksida och delta i vår tävling så finns chansen att bli vinnare av en nydesignad MAIF-halsduk! Finns även möjlighet till köp av halsduk i vår souvenirbutik!


Vägen mot kvalet!
2017-10-17 08:42
Resan börjar hemma mot Ängelholm på söndag kl. 15:00!