Ändrad spelplan mot Husqvarna!
2017-09-22 11:34

Trevlig helg alla Maifare!

För kännedom till alla supportrar som tänker stötta vårt A-lag på plats imorgon mot Husqvarna: matchen är flyttad till Zinkendamms konstgräsplan (samma tid 16:00) pga stora mängder vatten på Vapenvallens gräsmatta - vilket gör att planen inte är spelduglig.


Ikväll är det U19-match på Strandvallen mellan Mjällby AIF vs. Landskrona BoIS kl. 18:30. Varmt välkomna och stötta vårt gulsvarta lag!

Folkspels Ombudsgala 2017!
2017-09-22 10:57

Efter "gubbarnas" härliga engagemang med bingoförsäljningen fick de under torsdagen äran att representera Mjällby AIF på Folkspels Ombudsgala i Göteborg. Ett lyckat och givande besök som genererade härliga 35 000 kr till klubben!

Förlängt kontrakt med Jonas Andersson!
2017-09-21 21:32
Vår tränare Jonas Andersson fortsätter sin roll i Mjällby AIF nästa säsong. Jonas tog över ansvaret i A-truppen sommaren 2016 och var en stor bidragande anledning till att vi lyckades säkra kontraktet.

Med positiv och stark energi har Jonas i år coachat laget där vi nu är med och krigar om en topplacering. Klubbens tydliga målsättning, tillsammans med Jonas, är en återkomst till Superettan snabbast möjligt.

Vi önskar Jonas och laget stort lycka till avslutande höst samt kommande säsong!
Använd höstlovet som fotbollslov!
2017-09-21 12:46

Varför inte göra höstlovet till ett härligt fotbollslov?!

 

Mjällby AIF kör vår populära akademiträning på Strandvallen tisdagen den 31/10 för killar. På måndagen den 30/10 är det tjejer som gäller på Asarums IP i samverkan med Asarums IF. Detta är endagarscamper för 275kr inklusive lunch, frukt, instruktörer och planhyror. Det är en månad kvar att anmäla sig och glädjande nog så är redan över 50 killar och 20 tjejer anmälda. Passa på att säkra upp din plats med en anmälan. 

 

I vårt samarbete med Supercoachapp har det uppkommit ett unikt tillfälle till att genomföra en ”Supercamp” med inga mindre än världskända ”Skilltwins”. Supercoach kommer arrangera en tvådagarscamp och Mjällby AIF/Ifö Bromölla IF kommer vara medarrangörer. ”Skilltwins” har 8 miljoner följare på sociala medier och fotbollsungdomar inspireras av deras finter och tricks. Tanken på denna annorlunda camp blir att hitta inspiration från ”Skilltwins” och kombinera det med traditionell ”akademiträning”. Torsdag och fredag den 2-3/11 erbjuds killarna och tjejerna denna Supercamp med ”Skilltwins”, välutbildade instruktörer och Bromöllas grymma faciliteter med konstgräshall och uppvärmd konstgräs ute. All info och anmälan sker på webben på nedanstående länk:

 

https://supercamp.confetti.events

 

Hoppas vi att vi syns på höstlovet!

 

Med vänlig hälsning,

Stefan Ekstrand & Patrik Rosengren                

Krigarhjälmen!
2017-09-20 10:16
Några härliga krigare som fått äran att bära den prydliga hjälmen de senaste fyra fighterna. På lördag väntar ny bortamatch mot Husqvarna FF!