Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM

Inte där – men alltid med

Visa din kärlek varje hemmamatch

MAIF-TV

De senaste videoklippen

SE MAIF i Allsvenskan

Teckna till abonnemang via dplay

Nyheter

"Han är en länk mellan det som varit och det som ska komma"
2020-07-08 17:00
Dagen innan cupsemin, vad passar då bättre än att låta Marcus Birro skriva om en av de personerna som betytt väldigt mycket för Mjällby AIF. Betydelsen om en person som varit med om både upp- och nedgång en som satt en identitet för Mjällby AIF. En lagkapten. 
Inför match med Lantz
2020-07-08 12:00
Resan fortsätter i cupen. Mjällby AIF har tagit sig till semifinal, vilket är en tagnering av bästa framgång i cupen någonsin för klubben. Nu väntar Malmö FF, som blir det sista hindret för en final för MAIF. Matchen spelas torsdagen 9:onde juli 20.15 på Strandvallen. Marcus Lantz berättar här sina tankar inför matchen. 
Motståndarkollen: Malmö FF
2020-07-07 18:00

Det är dags för semifinal i svenska cupen, den andra i klubbens historia. Vid vinst så spelar Mjällby AIF final i cupen för första gången. Mycket står på spel när Malmö FF gästar Strandvallen på torsdag.


Missa inte att anmäla er till akademiträningen
2020-07-07 13:40
Mjällby AIF genomför en väldigt populär Akademiträning för killar och tjejer 10-13 år. Nu kommer det nya möjligheter att utvecklas med kul träning med gamla och nya kompisar. På sommarlovet kan vi erbjuda bra möjligheter till träning på härliga Strandvallen och på fina naturgräsplaner. Vi erbjuder dig som fotbollsspelare träning på hög nivå. Ta chansen och utveckla ditt fotbollskunnande under en lärorik träning tillsammans med oss tränare och andra spelare som älskar fotboll!
BLI MEDLEM