Intervju med Kevin Carlsson!
2017-06-24 08:33
Hej Kevin! Du är tillbaka i spel efter din knäskada, hur känns formen?

Jodå, det känns bra. Jag har tränat på, sakta men säkert, den senaste månaden och tagit det försiktigt. Knäet gör inte ont längre och det känns skönt att vara tillbaka.

Det blev en säker 5-1 vinst senast borta mot Rosengård, var låg grunden till segern?

Hårt jobb och en bra laginsats, kryddat med fina individuella prestationer. Där låg grunden till segern!

Förra säsongen övertygade du som nyskolad högerback. Är detta en roll du trivs med och vad skiljer sig mest jämfört med mittfältsrollen som du haft tidigare?

Jag trivs väldigt bra på högerbacken. Skillnaden är att man har spelet mer framför sig och att man har möjlighet till att komma runt på fler inläggslägen.

Morgondagens motståndare Ljungskile SK, vad ska vi ”se upp med” från deras sida?

Ett bra lag! Har iofs inte sett dem så mycket men Robin Strömberg leder ju skytteligan så han får vi ha ett extra öga på.

Till sist, hur tror du matchbilden kommer se ut i morgondagens kamp och vad blir slutresultatet?

Vi ska fortsätta vara jobbiga att möta här hemma på Strandvallen och försöka vara spelförande. Vi vinner med 2-1!
Toppmatch på söndag!
2017-06-22 12:59
På söndag kl. 16:00 är det dags för toppmatch i Söderettan när Ljungskile SK gästar Strandvallen. Full stöttning till våra gulsvarta hjältar i vanlig ordning!
U19 | Bra insats men förlust
2017-06-22 12:00

Halmstad BK – Mjällby AIF 3-0 (1-0).

Sannarps IP var spelplatsen och vaktmästaren hade nog redan tagit semester då gräset var högt, men det störde inte oss i vårt spel ute på planen, vi spelade en fin fotboll där resultatet definitivt inte speglar matchbilden. 


1-0   24 min

2-0   50 min

3-0   75 min


Det kan tyckas konstigt, men vi gör en väl genomförd match. Det är inte alltid ett resultat speglar en bild av matchen, denna match var ett tydligt exempel på detta för vi som såg den.


Vi spelar en mycket bra fotboll mellan straffområdena, gör många saker väldigt bra, har ett bra positionsspel under stora delar av matchen, kommer till väldigt många avslutslägen, hela 20 avslut varav 15 på mål och endast 6 mot egna målet, det är bra siffror för en analytiker i fotboll!


Fotboll handlar om att göra mål på motståndarna även om en storspelande hemmamålvakt i HBK gör det fantastiskt bra. Chanser fanns i massor för vår del och tyvärr kan vi inte förvalta dom på ett effektivt sätt. Vi avslutar från distans, närskott, genom inlägg, instick, på nick mm... Hade vi varit lite rejälare och modigare i de båda boxarna hade utgången av matchen varit en annan. Det kändes som det var en dag när bollen inte ville passera mållinjen för oss, om än speltiden varit det dubbla.


Glad midsommar!

Måndagen 26/6 är det sista spelomgången för våren i Juniorallsvenskan mot serieledande IF Elfsborg kl 17:00 på Strandvallen.Laget:

                                          Oskar Ekman

Pontus Jonsson 70 Axel Jidorf Philip Persson Måns Nilsson 65
                Karl Truedsson Melker Johansson
Kassem El Haaj 80  Jakob Ottosson 85  Erolind Shabani 75
                             Hampus Holgersson

Saif Shallal 25
Linus Andersson 20
Lukas S-H 15 
Adam Pettersson 10
Khaled Yousuf 5
Joel Brorsson Mv

Fotbollsskolan på Strandvallen!
2017-06-21 07:08
Här visas lite bilder ifrån årets Fotbollsskola på Strandvallen. Grabbarna startade i måndags och avslutningen sker idag onsdag. I härligt väder har det
sprudlats energi från deltagarna i åldrarna 7-12 år.

Förutom fotbollsträning har även SISU varit här på plats och låtit deltagarna få ta del av andra aktiviteter som också har uppskattats.