Söndag 16:00 | Strandvallen
2017-04-27 13:45
På söndag kl. 16:00 är det dags för årets andra hemmamatch i Div. 1 Södra. Kan vi överträffa premiärens 1 510 åskådare?
Strandvallen är mötesplatsen!
Alla Maifare till Västra Mark IP!
2017-04-26 21:18
Snart bara en vecka kvar till årets första Blekingederby! Sillastrybarna arrangerar jubileumsbussresa och vi satsar på 500 Maifare till Västra Mark IP!
Alla MAIF:are är välkomna till Stars and Stripes i Karlskrona för uppladdning inför matchen. Hela stället är abonnerat för endast Mjällbysupportrar.
Framme vid Västra Mark kommer vi att få en egen ingång med en helt egen ståplats, mer info kommer. 
Vill ni åka buss till matchen så arrangerar Sillastrybarna bussresa för endast 100:-, info om avgångstider och hur ni anmäler er hittar ni här:
Mjällby AIF Tipselit 2017!
2017-04-26 14:46

Mjällby AIF spelar i den högsta serien när det gäller ungdomsfotboll i Sverige. Vi har lag i Pojkallsvenskan och i Juniorallsvenskan. Föreningen har genom åren fostrat många spelare i vår certifierade akademi som 2017 innehar 3 stjärnor, tidigare år har vi haft 4 stjärnor och varit bland de 12-13 bästa akademierna i Sverige, men då vårt representationslag spelar i Division 1 så har vi blivit av med en stjärna för tillfället.


Mjällby AIF har utvecklat spelare som spelar på högsta elit, både i Sverige och utomlands men främst har vi utbildat spelare som representerar klubbar i närområdet. Genom ett målmedvetet arbete och bra förutsättningar när det gäller träning och matcher så gör vi det omöjliga möjligt att spela elitfotboll på ungdomsnivå i Sölvesborgs kommun. 


Mjällby AIF satsar på sin akademi, 4-5 spelare från akademiverksamheten ska flyttas upp i A-truppen årligen. Mjällby AIFs målsättning är att Tipselitverksamheten ska fortsätta att utveckla fotbollsspelare och att vårt representationslag som är A-laget, även framöver kommer att bestå av merparten egenutvecklade spelare. Just nu har vi 6-7 spelare födda 97-98-99 som är fostrade i akademin och som är med i A-truppen som består av 18 utespelare samt 2 målvakter.

Vi vill fortsätta mäta oss med de bästa akademilagen i Sverige som Malmö FF, IFK Göteborg, IF Elfsborg mfl. 


Mjällby AIF och dess instruktörer i verksamheten kommer jobba hårt för att även i fortsättningen utveckla och utbilda fotbollsspelare. Vi ska spela mot bra motstånd varje vecka året runt, vi ska mäta oss med de bästa lagen i Sverige. Vi ska fortsätta producera landslagsspelare till de olika ungdomslandslagen.


Vi har ypperliga möjligheter när det gäller att utveckla elitfotbollsspelare, vilket vi visar årligen genom att våra spelare är attraktiva för andra klubbar högre upp i näringskedjan, men även genom ett samarbete mellan Sölvesborgs kommun och Mjällby AIF när det gäller Elitfotbollsgymnasiet i Sölvesborg (NIU). Vi har bra faciliteter och träningsplaner, både när det gäller skolverksamheten där vi har möjligheter att bedriva träning i nybyggda Sparbankshallen i Bromölla på konstgräs vintertid samt på utmärkta gräsplaner på Svarta led i Sölvesborg vår-sommar-höst. Strandvallen har alltid fina gräsplaner och en relativt ny konstgräsanläggning som är i toppskick för kvällsverksamheten.


Mjällby AIF Tipselit åker sedan fyra år tillbaka i tiden till Holland för en internationell turnering för U17 och U19-lag. Den 2-6 juni blir turneringen av. Vi är nästan i mål ekonomiskt och har tackat ja till inbjudan. Vi åker med ca 36 spelare. Följande lag  är klara för spel i turneringen. Sparta Prag, (Tjeckien) FC, Twente (Holland), Kv Mechelen (Belgien), Feyenoord (Holland). Odense BK (Danmark) FC Groningen (Holland). Turneringen med resa – logi – mat är en stor kostnad för föreningen men samtidigt väldigt utvecklande för killarna och ledarna att få känna på internationell fotboll på högsta Europanivå.


Vi tar gärna emot bidrag, stora som små, från personer/företag som vill bidra till vår kommande resa och för att förberedelserna och resan ska bli så bra som möjligt för killarna i Mjällby AIF:s Tipselitverksamhet.


Swish: 123 540 72 75. Märk med Tipselit Holland.


Kontakt
Patrik Rosengren                                                   
0766-365712
patrik.rosengren@maif.se

Veckans krigarpris!
2017-04-25 19:31
Veckans krigarpris går till Joel Nilsson med motiveringen: "En spelare som nu tar över priset för hans ständiga jobb och slit, både på träning och match".
Stort grattis Joel. Hjälmen passar dig galant!
Påminnelse medlemsavgift!
2017-04-25 09:32

Nu på löningsdagen påminner vi än en gång alla Maifare som inte betalat sin medlemsavgift att utföra detta. Avgiften är betydande för vår förening.


20% rabatt i supportershopen gäller för alla medlemmar 2017!


Vid betalning ange fakturanummer. Har du inte fått någon faktura så vänligen kontakta kansliet.


E-post: info@maif.se
Tel: 0766-36 57 17


#JagÄrMaifare