Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen som medlem i Mjällby AIF!

Nu är det dags för ett nytt år och vi har lite nyheter att informera er om.

Vi har börjat använda ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar för att utveckla vår verksamhet. Detta innebär att du som medlem kommer att kunna betala dina avgifter via digitala betalningsmetoder – en smidigare upplevelse för dig och en enklare hantering för oss. 

Detta kommer även att bidra till en minskad manuell administration för oss som förening då din betalning kommer att prickas av direkt i vårt system. Så fort du har betalt din Medlemsavgift får du tillgång till en oas av smarta funktioner i SportAdmins MedlemsApp, bl.a. ett digitalt medlemskort.

En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr, beroende på beloppet, per betalning tillkommer. 

Vill ni ha ett fysiskt medlemskort, byta medlemskapsform eller avsluta ert medlemskap, kontakta kansliet via e-post info@maif.se alt 0766-365717.

Lycka till i Allsvenskan MAIF U19!
2019-01-22 19:02
Seriesammansättningen för P19 Allsvenskan Södra är nu gjord. Serien spelas för andra säsongen i rad i ett nytt format. En grundserie under våren och en slutspelsserie under hösten. Lycka till MAIF U19! 

BK Häcken
Halmstads BK
Helsingborgs IF
IF Elfsborg
IFK Göteborg
IFK Värnamo
Kalmar FF
Malmö FF
MJÄLLBY AIF
Trelleborgs FF
Åtvidabergs FF
Ängelholms FF
Träningsmatcherna hemma sänds på webben!
2019-01-21 18:37
I helgen drar äntligen träningsmatcherna igång för A-truppen. Första utmaningen sker hemma mot Landskrona BoIS på lördag kl. 13:00. I samarbete med Nordic Frames går det att följa matchen live genom webben för 99kr. Länken till sändningen hittar ni nedan.
Turnering Sparbankshallen!
2019-01-17 16:43
Imorgon (fredag) är det dags för inomhusturnering i Bromölla.
Mjällby AIF kommer ställa upp med en kombination av U19 & A-lagspelare.
Välkomna till Sparbankshallen och stötta killarna, se nedan gulsvarta spelprogram.

18.00 Sölvesborgs GoIF–Mjällby AIF
19.30 Mjällby AIF–Asarums IF FK
20.30 IFK Karlshamn–Mjällby AIF
Ledarstaben A-laget!
2019-01-15 08:31
Ledarstaben på A-lagsidan är nu helt komplett inför 2019. Förutom tränarduon Milojevic/Robledo fortsätter även Ronny Ryberg (lagledare), Jan Hallberg (materialförvaltare) och Albin Pålsson (idrottsterapeut). Lycka till samtliga!