Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM
BRA HELG FÖR AKADEMILAGEN!
2019-09-15 19:27
P17 inledde matchandet hemma mot Ängelholm där man fick en mardrömsstart med baklängesmål direkt och frilägesutvisning efter 12 min. Här visar man karaktär och vänder metodiskt på matchen som slutar 6-1. Serieledning med 6 poäng till tvåan och 3 omgångar kvar. P19 fortsatte sedan på den inslagna vägen genom att ta en stabil 3-0 seger borta mot alltid tuffa Trelleborgs FF. Mycket viktiga poäng i jakten på förnyat allsvenskt kontrakt. P16 avslutade det hela med en säker 5-0 vinst hemma mot fysiskt tunga Ystad, ett lag vi har två förluster och en oavgjord mot under säsongen. Bra utvecklingskurva. Härligt jobbat alla spelare och ledare.
Degerfors vs MAIF på tisdag!
2019-09-14 09:00
På tisdag blir det en längre bussresa för grabbarna till värmländska skogarna i mötet mot Degerfors. Hemmamatchen i våras var en jämn historia där Mjällby segrade med 1-0.
En ny tuff kamp lär garanterat vänta igen, som går att följas från TV-soffan genom nedan unika länk där en del av intäkterna går till vår förening.
Träningen är åter igång!
2019-09-11 12:55

Efter ett litet miniuppehåll har nu grabbarna kommit igång med träningen igen. Och på tisdag kl. 19:00 väntar ny match i Superettan när vi går in som serieledare i 23:e spelomgången borta mot Degerfors IF på Stora Valla! ⚽️

Föreningsdagar hos Intersport!
2019-09-11 10:30
Då var det dags för föreningsdagar igen hos vår samarbetspartner Intersport.
Erbjudandet gäller till alla våra medlemmar nu mellan den 11–15 september.
25% rabatt på allt i butiken. Passa på att t.ex. inhandla höstens jackor och allt för en ny härlig idrottssäsong.

Ta med den här bildinbjudan till någon av deras butiker eller visa upp den i din smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Det går även att använda rabattkoden ”Förening25” på intersport.se.

Välkommen in till närmsta Intersportbutiken eller på intersport.se!
BLI MEDLEM