MJÄLLBY AIF GÖR EN ORGANISATIONSFÖRÄNDRING INFÖR 2016
2015-10-06 18:13

Stefan Ekstrand kommer för klubbens räkning att på heltid ansvara för Elitfotbollsgymnasiet i Sölvesborg och tillsammans med ytterligare en handfull instruktörer från vår organisation leda fotbollsutbildningen för de 3 årskurserna på Furulundskolan. Stefan kommer även fortsatt att vara delaktig i vår talangutveckling och bli ett stöd och en mentor till den som ersätter honom som tipselitansvarig under 2016. 


Stefan har under mer än 10 års tid ansvarat för uppbyggnaden av denna verksamhet från grunden med stort tålamod och stor kunskap. Vår talangutveckling rankas idag topp-10 i Sverige, vilket vi är mycket stolta över. Vi arbetar med att hitta rätt ersättare till Stefan Ekstrand som tipselitansvarig och återkommer när vi har mer information.


Vi önskar dessutom Stefan Ekstrand lycka till med sitt uppdrag som tränare för Asarums IF:s damlag.


/Jörgen Martinsson
 Klubbchef

BRA STÄMNING UTAN PYROTEKNIK
2015-10-06 17:18
Problemet har växt och blivit större på Sveriges fotbollsarenor. Det är farligt med illegal pyroteknik och därför tar vi nu ställningstagande!

Vi kämpar för att skapa bra stämning på våra matcher, dock ska detta ske utan brinnande bengaler.

Mjällby AIF har världens bästa supporterförening som alltid finns där och stöttar oss, vår 12:e spelare helt enkelt. Ni är en av anledningarna till att laget presterat bättre under hösten, men detta ska ske utan eld och rök på matcherna.

Klubben har haft ett säkerhetsmöte med polisen och Sillastrybarnas styrelse. Problemet har insetts och ska ej upprepas.  
MJÄLLBY-HJÄRTA GAV 3 POÄNG
2015-10-05 05:38
Gårdagen bjöd på en härlig laginsats med stort gulsvart Mjällby-hjärta, vilket resulterade i tre fantastiskt sköna poäng mot topplaget Varberg BoIS.

Segersiffrorna skrevs till 2-1 (2-1), målskyttar Grill & Abdu.

Striden medgav hårda smällar, bl.a. Adi Terzic som fick besöka sjukhuset efter en otäck hård boll i huvudet. Adi är iaf nu hemkommen och det återstår att se om han kan medverka på kommande landslagssamling för P18.

Tre matcher återstår av Superettan och nuläget visar en kvalplats i tabellen, 2 poäng upp till säker mark.

Tillsammans hela vägen!


MATCHDAG
2015-10-04 09:38
Vi behöver ert stöd så tveka inte, ta er till Strandvallen i eftermiddag kl 16:00. Tillsammans mot 3 viktiga poäng!
TREVLIG HELG
2015-10-02 13:13
Strandvallen önskar alla Mjällby-vänner en trevlig helg! Vi ses på söndag kl 16:00!