Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM
Årets sommarmatch!
2019-07-15 10:42
Söndag kl. 15:00 väntar årets sommarmatch när Halmstads BK gästar Strandvallen. Vårmötet på Örjans Vall slutade med gulsvart förlust 2-0. Ett revanschsuget Mjällby AIF kommer alltså stå redo!
Matchreferat | IK Frej vs MAIF 1-2
2019-07-13 18:18

IK Frej-Mjällby AIF 1-2 (0-0)

0-1 Bubacarr Jobe

1-1 Marcus Degerlund

1-2 Amer Eriksson Ibragic


I omstarten av Superettan ställdes Mjällby mot IK Frej på bortaplan. Ett IK Frej som inför matchen låg på 13e plats tillika negativ kvalplats, med 13 inspelade poäng på 14 matcher. Frej kom från tre raka förluster, och är inne i en negativ trend likt Mjällby som tagit 1 av 9 möjliga poäng senaste 3 omgångarna. Dessförinnan tog Mjällby 7 raka trepoängare vilket resulterat i en andraplats inför sommaruppehållet. Laget reste till Täby för match med en skadeskjuten trupp, där sjukdom florerat under veckan. Mohanad Jeahze var avstängd, William Kvist och Kevin Höög Jansson ännu inte spelklara samt Jesper Johanssons timeout och Gisli Eyjolfsson och Andreas Birgerssons exit. Pavle Vagic gjorde för dagen sin sista match i Mjällbytröjan för den här sejouren.


Startelva:

2 Adi Terzic

3 Amer Eriksson Ibragic

4 Max Watson

8 Bubacarr Jobe

9 Joel Nilsson

12 David Löfquist (K)

13 Carljohan Eriksson (Mv)

16 Jacob Bergström

22 Jesper Gustavsson

23 Ottar Magnus Karlsson

26 Mohammed Mbye


Avbytare:

6 Pavle Vagic

7 Viktor Gustafson

10 Adam Petersson

18 Philip Persson

20 Hampus Holgersson

21 Felix Konstandeliasz

24 Taylor Silverholt


Första halvlek:

En spelmässigt jämn första halvlek där Mjällby skapar de farligaste chanserna. Frej har ett par omställningar när de kommer runt på kanten men skotten går utanför. Mjällby skapar en hel del genom Joel Nilsson som gång på gång skapar lägen på sin kant. Bubacarr Jobe fick ett par bollar att jobba på men utan lycka. Vid två tillfällen var Mjällby sånär att ta ledningen, man hade bollen i mål två gånger men som blåstes av för offside. En jämn halvlek som går till Mjällbys favör i chanser.


Andra halvlek:

Andra halvlek styrde Mjällby spelet betydligt mer och hade ett par chanser att göra första målet. Bubacarr Jobe kunde sedan ge bortalaget ledningen efter att Joel Nilsson kommit förbi på högerkanten och spelat in bollen snett inåt bakåt. Efter målet fortsatte Mjällby skapa chanser genom fina kombinationer. Frej kvitterade senare på hörna när Marcus Degerlund ostört nickar in bollen i mål. Mjällby kunde ta sig tillbaka och bara fem minuter senare återgav Amer Eriksson Ibragic ledningen till Mjällby efter en tilltrasslad situation där både Bubacarr Jobe och Viktor Gustafson hade chanser att stöta in bollen. Amer får tillslut in bollen, ett kämpar-mål som innebar tre poäng hem till Listerlandet.


Nästa match är nästa söndag (21/7) mot Halmstad BK hemma på Strandvallen, med matchstart 15:00.


/Daniel Pettersson

Superettan drar igång igen!
2019-07-13 08:41
MATCHDAG! 
I eftermiddag är det äntligen dags för Superettan-spel igen för vårt gulsvarta Mjällby. En bortakamp mot IK Frej på Vikingavallen/Täby IP utanför Stockholm kl. 16:00. För er som inte kan vara på plats; använd nedan livelänk. Kom igen Mjällby, nu kör vi!
Anmäl er till sommarens Akademiträning!
2019-07-08 08:07

Mjällby AIF genomför en väldigt populär Akademiträning för killar och tjejer 10-13 år. Vi var 170 deltagare på senaste Akademiträningen, vilket är en fantastisk siffra tycker vi ledare. Nu kommer det nya möjligheter att utvecklas med kul träning med gamla och nya kompisar. På sommarlovet kan vi erbjuda fantastiska möjligheter till träning på Strandvallens härliga sommarplaner. Vi erbjuder dig som fotbollsspelare träning på hög nivå. Ta chansen och utveckla ditt fotbollskunnande under en lärorik dag tillsammans med oss tränare och andra spelare som älskar fotboll!


Det erbjuds två träningstillfällen under en dag på naturgräs där duktiga och välutbildade instruktörer från Mjällby AIF, lokala instruktörer och även meriterade tränare som Peter Swärd, Patrik Winqvist, Anders Linderoth, Mattias Asper, Stephan Åkerström och Thomas Mårtensson mfl, som har förmedlat sina kunskaper under de senaste akademiträningarna och gett tips och råd för att utvecklas som spelare. Du kommer även att träna tillsammans med andra duktiga kompisar i din ålder. Vi har begränsat antal platser i respektive åldersgrupp, så passa på att anmäla er!

Anmälningsavgiften för Akademiträning kommer vara 320 kr. Du kan betala med kort eller faktura när du anmäler dig via nedan länk.

https://www.procup.se/cup/32883.htm 


Märk inbetalningen med spelarens namn. Sista anmälningsdag 2019-08-01.

*Finns möjlighet att köpa till en Akademi Puma T shirt för 150 kr (140-152-164-S-M).


Var: Strandvallen, Hällevik. Tisdag 6 augusti för flickor födda 2006-2009 samt Pojkar födda 2009.

Onsdag 7 augusti för Pojkar födda 2006-2007-2008.


- Tider för respektive grupp kommer senare. Ca tider 0900-1530.

För detta pris får du som spelare/dag.

- 2 träningspass

- Lunch

- Frukt

- Entrébiljett till valfri Superettan match 2019.


Program

Tema: Pass 1: Passning - Mottagning Pass 2: Avslut - Skott

Ombytta till träningskläder i klubbstugan - Kort information.

Träningsgenomgång

Träning (Målvaktsträning, 45 min)

Lunch Träningsgenomgång

Träning (Målvaktsträning, 30 min) Avslutning

Det finns möjlighet till ombyte och dusch på Strandvallen från kl 0845 samtliga dagar.


Vid frågor kontakta:

akademitraning@maif.se

Stefan Ekstrand 0766-36 57 02

stefan.ekstrand@maif.se

Patrik Rosengren 0766-36 57 12

patrik.rosengren@maif.se

Johansson tar time out
2019-07-07 07:37
Jesper Johansson har valt att ta en time out från fotbollen tillsvidare. Från klubbens sida ber vi alla respektera Jespers beslut och ge honom det utrymme och den tid som behövs för att han ska kunna komma tillbaka.
BLI MEDLEM