Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Intervju med Jesper Johansson!
2018-07-17 13:38
16 omgångar spelade. Endast 15 insläppta mål. Samtliga matcher från start. Serieledare. Du måste vara rätt nöjd med vårsäsongen?
Det är skönt att vara serieledare men det är många matcher kvar av serien. Jag är inte helt hundra nöjd med min vårsäsong, känner att jag har mer att ge laget. Men de fyra senaste matcherna är jag nöjd med min prestation då vi bara har släppt in ett mål.

Vår målvaktstränare Benny Johansson har du bredvid dig även denna säsong, hur jobbar ni för din ständiga utveckling?
Benny har jag haft några år nu och vi känner varandra bra. Han klipper ut alla mina sekvenser från matcherna som vi sedan analyserar - sen tränar vi utifrån det. Sedan tittar vi ofta på motståndarna vad de har för styrkor och hur de vill komma till avslut.

Vilka styrker anser du dig själv ha utvecklat jämfört med förra året, och vad behöver fortfarande förbättras?
Tycker att jag har utvecklat mitt spel med fötterna och det är oerhört viktigt med tanke på hur vi vill spela vår fotboll. Allt behöver förbättras men som lång målvakt behöver man jobba extra med sin explosivitet.

Hemmamatch mot Ängelholm på lördag. Sista matchen innan ett mindre sommaruppehåll. Vilken matchplan gäller för MAIF som ska leda fram till 3 poäng?
Det gäller att vi fortfarande är disciplinerade i vårt defensiva spel. Samtidigt måste vi få fart på vårt anfallsspel med mycket löpningar och med vårt kombinationsspel. Vi är starka på hemmaplan och hoppas på en härlig match.

Till sist, gissa slutresultatet på lördag och vilka kommer bli gulsvarta målskyttar?
Jag tror vi vinner med 3-0. Buba, Prosper och Jesper Gustavsson! 
MAIF:s Fotbollsexpert 2018!
2018-07-16 11:36
Vi kommer även i år utse MAIF:s Fotbollsexpert! Höstens matcher kommer avgöra vilken manlig & kvinnlig Mjällby-supporter som kommer ta hem priset.
Tipsen finns att hämta på Strandvallen & även på Mias Färg i Sölve. Alternativt skriv ut bilden, fyll i svaren och lämna in lappen på Strandvallen/Mias Färg. 
Lycka till! 🏆
Kryss borta mot Ljungskile
2018-07-14 17:59
Returmötet på Skarsjövallen borta mot LSK slutar oavgjort, 0-0. Vi behåller fortfarande serieledningen!

Gulsvart startelva för dagen;

Johansson
Amer-Mbye-Löfgren-Sverre
Prosper-Vigge-Jeppe-Löken
Buba-Bergström
Matchdag borta mot LSK!
2018-07-14 08:17
Matchdag! Avspark 16:00 borta mot LSK. Livelänk nedan till sändningen. Kom igen Mjällby! 💛🖤