Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt
Bli medlem i Mjällby AIF
BLI MEDLEM

Inte där – men alltid med

Visa din kärlek varje hemmamatch

MAIF-TV

De senaste videoklippen

SE MAIF i Allsvenskan

Teckna till abonnemang via dplay

Nyheter

"Stoltheten känns så befriande lite hierarkisk"
2020-08-07 10:00
Fredag betyder att Marcus Birro är på skrivhumör och ger alla supportrar idag en krönika om stoltheten som finns kring vårt fotbollslag. Tack till Hanöhus Hällevik som gör projektet "jag ÄR MJÄLLBY" möjligt. 
Autografskrivning idag på Strandvallen
2020-08-07 07:30
Idag är Strandvallen öppet för besökare för cykeldagen. Men oavsett om du är på cykelfärd eller inte är du självklart välkommen att besöka oss. Skjut en straff på våra seniormålvakter, ta autografer från våra allsvenska lirare eller köp något från vår souvenirshop. Här har du dagens hålltider:
Mjällby AIF - IK Sirius 1-1 (0-1)
2020-08-06 21:32

Det blev en poäng när IK Sirius kom på besök. Mjällby lyckades begränsa Sirius väl matchen igenom, ett annars mycket farligt lag offensivt. Men poängen satt långt inne och Mjällbys tredje raka kryss blev till en trots allt mycket viktig poäng i mitten av tabellen. 

Inför match med Lantz
2020-08-05 13:30
Mjällby AIF är tillbaka på Strandvallen efter bortamatchen mot IFK Norrköping. Veckans andra match av tre är den mot IK Sirius som kommer sparkas igång 19.00 under torsdagen. Huvudtränare Marcus Lantz kommenterar poängen mot Norrköping samt sin relation med Henrik Rydström.
Dessutom ger Albin Pålsson en uppdatering av de skador som finns i truppen. 
BLI MEDLEM